Nije izlaz, nego ulaz, al ajd sad...
Kod tebe stvari nisu tako jednostavne zbog CAN-a. Nema klasicnog signala "ubacio si u rikverc i neka zica je dobila napon", vec radio preko CAN-a dobije informaciju o tome. Ok, radio se prebaci na ulaz rikverc kamere, ali sad i rikverc kamera treba da dobije napajanje.
Tu dolazimo do druge zahebancije na CAN-u, posto on nadgleda i sijalice rikverc svetla, sa kojih se obicno uzima napajanje za kamericu, pa kad na to napajanje dodas i nju, moze svasta da zakljuci (ne znas dok ne probas). Nije nemoguce resiti, al ima zezanja.
Moguce je i da sam radio daje i napajanje za kamericu, pa je moguce da to napajanje ide kao posebna zicica, a moguce da ide kroz sam koax... varijanti koliko neces.
Sto se tice samih kamerica, ili da narucujes sa ebay-a, alija, iil od nekog od lokalnih "uvoznika" ili ono sto se nudi u servisu koji ti ugradjuje.
Vecinom se nude jeftine opcije, iz prostog razloga sto malo njih zeli da plati nesto iole bolje.
Ako sam doneses, hoce da ti ugrade.
Varijanta sa svetlom tablice je najpismenija (nista se ne busi na vratima gepeka), ali mora biti ili bas za tvoj auto, ili da se neko prihvati prepravljanja i ubacivanja kamerice, sto nece malo da kosta (jednom sam radio, uzasno pipav posao, bez garancije za uspeh).
Zavisno od toga kako izgleda sve to pozadi, negde moze da se ubaci i u lajsnu, ili barem okaci o nju (sto se meni ne svidja kako izgleda, al...), moze i u branik... sve zavsi kakva je sama kamerica
Sve u svemu, puno varijanti, i zavise od konkretnog izgleda auta, i kolicine para koju si spreman da das.
Neku preporuku za servis, iskreno nemam (prestao sam da se bavim time).