Ford Mondeo MK3 lampica grijaca
Moderator: Dragomir
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Ford Mondeo MK3 lampica grijaca
Kako je pumpa proverena?
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
dijagnostika će pokazati šta je po sredi.sve je moguće...
kad se urade dizne kako treba,auto će lepo raditi i bez korekcije sa unosom novih kodova.tako ih i proverim kad mi donese mušterija dizne od njegovog bošiste...
kad se urade dizne kako treba,auto će lepo raditi i bez korekcije sa unosom novih kodova.tako ih i proverim kad mi donese mušterija dizne od njegovog bošiste...
Poslednja izmena: ljuba power, na dan subota, 8. feb. 2020. u 19:01h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Apsolutno nebitni, da, ako je plan da auto i dalje bude neispravan.
Takodje ovo sa pumpom i mene zanima kako su proverili. Pritisak na leru na dijagnosticimoze biti indikativan ali ne i apsolutni pokazatelj, on ce vise pokazati stanje dizni.
Takodje ovo sa pumpom i mene zanima kako su proverili. Pritisak na leru na dijagnosticimoze biti indikativan ali ne i apsolutni pokazatelj, on ce vise pokazati stanje dizni.
Fiesta!!
-
- Poruka: 152
- Član foruma od: nedelja, 11. feb. 2018. u 19:40h
Auto ide kao zmaj i radi i pali sve ekstra nakon te zamjene dizni
Kazu da je pumpa uredna i da nema opiljaka
Inace ne znam da li su unijeli kodove jer su polovne dizne a radjeno je u servisu koji samo radi Fordove
Pa idem u ponedjeljak ponovno da vidimo sta je
Kazu da je pumpa uredna i da nema opiljaka
Inace ne znam da li su unijeli kodove jer su polovne dizne a radjeno je u servisu koji samo radi Fordove
Pa idem u ponedjeljak ponovno da vidimo sta je
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Posle kazu tdci smece od auta, kvari se itd.
Pogotovo kada ih zapadne ovakav primerak, gde se ne zna ko sta radi na tom autu
Pogotovo kada ih zapadne ovakav primerak, gde se ne zna ko sta radi na tom autu

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
-
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
nema to veze sa kodovima.ugradio sam remontovanih dizni više garnitura.ispostavilo se, i praktikujem da posle ugradnje remontovanih dizni ne unosim odmah nove kodove.već prvo auto provozam i vidim kako pali,radi,ide..pa kasnije po povratku unesem kodove.kad su dizne dobro uradjene nisam primetio neku razliku u radu motora posle kodiranja. dok kod loše odradjenih dizni i po unosu kodova auto na leru mi ne radi zadovoljavajuće u nekim slučajevima.kod nekih sa kodiranjem se auto smiri.uradi kvalitetnu dijagnostiku kod tih ford majstora pa ćeš znati šta je po sredi
-
Hvala na odgovoru
Dogovorio sam u ponedjeljak dijagnostiku ponovno sa njima pa cemo vidjet sta je
Dogovorio sam u ponedjeljak dijagnostiku ponovno sa njima pa cemo vidjet sta je
-
- Poruka: 127
- Član foruma od: subota, 23. jan. 2016. u 21:20h
Meni se na mondeu palila lampica zbog aktuatora turbine, lako se proveri... Skines osigurac sa polugice aktuatora i rucno pomera, ako pravi mali otpor ili kao da zalepi onda moze biti i zbog toga... Ili jednostavno podignes haubu i turiras auto i gledaj da li se poluga normalno krece,, da li zatrza ili slicno... Inace ima na YouTube, malo izguglaj.. Postavio bi video ali ne znam kako 
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Jest al retko koji mondeo ima aktuator, samo oni 2006. Euro4. Moze da zariba geometrija a moze da strada i aktuator
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Pa na jutjub postavi video i onda ovde postavi linkBeki piše: ↑ponedeljak, 10. feb. 2020. u 06:58hMeni se na mondeu palila lampica zbog aktuatora turbine, lako se proveri... Skines osigurac sa polugice aktuatora i rucno pomera, ako pravi mali otpor ili kao da zalepi onda moze biti i zbog toga... Ili jednostavno podignes haubu i turiras auto i gledaj da li se poluga normalno krece,, da li zatrza ili slicno... Inace ima na YouTube, malo izguglaj.. Postavio bi video ali ne znam kako![]()

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
Mijenjao sam taj aktuator prije 2 godine,a i probao sam posto imam rezervni i nije on bio u pitanju.
Danas bio kod mehanicara i problem bio u dvije dizne koje nisu zamijenjene.Zamijenio i njih i sve ekstra sad.
Velika razlika nakon zamjene
Danas bio kod mehanicara i problem bio u dvije dizne koje nisu zamijenjene.Zamijenio i njih i sve ekstra sad.
Velika razlika nakon zamjene
-
I nakon sedmicu dana opet se upalila lampica grijaca i pri paljenju ujutro kazaljka obrtaja malo skakuce
Da li bi moglo biti do cega drugog osim dizni sada?
Hvala unaprijed na odgovorima
Da li bi moglo biti do cega drugog osim dizni sada?
Hvala unaprijed na odgovorima