ZDRAVO SVIMA
-
- Poruka: 42
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 18:29h
ZDRAVO SVIMA
JA sam baze i iz makedonije sam slucajno sam naletio na ovaj forum i vidim daje pouzdan i dosta korisan ,zato sam odlucio i ja dase prijavim .
-
- Poruka: 42
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 18:29h
Re: ZDRAVO SVIMA-baze
Zdravo ,kada je bilo malo hladnije auto je palio iz prve ,ali posle desetak metara kada oduzmes gas auto pocne dase gusi i da trokira ,stanem u mestu auto radi krenem opet i nema nikakvih problema ceo dan,naredno jutro opet isto,sada vise nema taj problem jer su jutra toplije ali se cuje sauk kako se uklucuje i isklucuje cesto,zvuk motora se menja prilicno cesto,moj majstor koj mi odrzava auto nema pojma o cemu se radi.Nekada ali ne mnogo cesto motor pocne da radi kao daje pod turazom a ja pedalu za gas uopste ne stiscem,onda moram da ugasim auto i ponovo upalim i nema problema .Molim vas ako mozete pomozite.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: ZDRAVO SVIMA
Pozdrav i dobrodosao
Ovde se predstavljas, temu o problemu si vec postavio u odgovarajucem podforumu sad samo sacekaj da ti neko da odgovor ako zna.
Ovde se predstavljas, temu o problemu si vec postavio u odgovarajucem podforumu sad samo sacekaj da ti neko da odgovor ako zna.
Fiesta!!
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h