Mala nevesta se nastavlja...
Prosli vikend krenuo do grada, sedim u kolima cekam brata i osecam neki dim u kabini, reko zapalio neko nesto napolju garant. Izlazim iz kola, vidim ide iz haube, podignem je okadi me Focus. U ponedeljak oteram lagano kod majstora koji utvrdi da je remenica radilice blokirala, stavljena nova. Alternator bio masan od ulja (nekada je crevo interkulera bilo busno, vidi se da je menjano) pa ga odnese kod elektricara da ga ocisti koji utvrdi da su probile dve diode pa daj i diodnu plocu. Zove me elektricar zbog dioda, kaze ovaj alternator nije od Forda, ovo je od Pezoa, reko nemoj me i ti na svu muku
Stigla i rucica sa kozicom, OEM Kina. Kozica mi se vise svidja nego orginal dok je rucica onako, verovatno cu presvuci svoju i vratiti
Pokupih i dve poslednje Tigar UHP 225/40 R18 sa ipg, od prosle godine su ali je cena bila presmesna
Nesto iz ST paketa, naravno sve OEM
Hvala Mariu ST za dostavu pragova
Za ST prednji branik se ipak nisam dogovorio jer je cena bila bezobrazna a ispostavilo se da iako je dogov bio za komplet branik ipak ne idu uz njega poklopci peraca farova koje lik ima ali to daje sa sistemom za pranje farova sto je dodatnih 120e