Preliminirani proracun je govorio da ce sve to kostati nekih 1500€ manje al sta je tu je. Opet je 1500€ jeftiniji nego sto se kreću na oglasima kod kuće. Tako da vrijedilo je se zezati oko uvoza.
Proizveden polovinom Decembra 2015.g presao 180k. Servisna knjiga pokazuje redovne servise do 150k i tu se gube podatci. Znaci fali samo 30k a datum zadnjeg upisanog servisa pokazuje da je sve ok. Stanje vrlo dobro, ima par ostecenja na haubi od kamencica i zadnji branik je obrijan na par mjesta od korištenja prtljažnika.
Nije udaran ni sa jedne strane. Dosao na GoodYear efficient grip performance gumama iz polovine 2017g u super stanju. Potrosene nekih 25% max. I naprijed i nazad novi OEM diskovi i pločice. Trap u odličnom stanju. Nista ne klima ništa ne škripuće.
Oprema ne znam koji je paket al je sasvim ok. Titaninum nije al ima dvozonsku automatsku klimu, multifunkcijski kozni volan, priprema za telefon, tempomat, sva stakla na struju,električne dječije bravice na prekidač, tonirana stakla, grijanje prednjih sjedišta, grijanu sofersajbu, park senzore naprijed nazad, park pilot, nadzor svih sigurnosnih pojaseva u autu, nadzor pritiska u gumama,sync 2 multimediju, navigaciju i sigurno jos dosta toga sto ne mogu da se sjetim.
Evo par slika sto trenutno imam u telefonu a naravno uslikat cu još.

Presao aam, nekih 850km do sad i nevjerovatno je kako ovako veliki auto tako malo troši. Od Ljubljane do granice sa Hr 100km autoputa 130kmh i na par mjesta malo sporije 4.7L prosjek a na magistalama gdje se vozi 60-70-80 ide ispod 4L.
Od kraja autoputa pa do kuće imam nekih 40km voznje po magistrali i tu sam resetovao jedan board i pokazao je nevjerovatnih 3.5L prosjek na 100km do kuće. Vozio sam nekih 60-70kmh.
Trenutno sam na tih 850km i imam jos malo više od 1/4 rezervoara i pokazuje 4.8L ukupan prosjek od kako sam krenuo iz Ljubljane pa kad dodjem na 1000km idem napuniti do vrha da vidim jel board ispravno pokazuje.
Danas sam mu primjenio ulje i filter, nasuo 5w30 ACEA C2 za one 1.6eHDI motore i to cu voziti jedno 300-400km samo da malo isperem motor iznutra i onda ide mali servis sa orginal uljem Castrol Magnatec 0w30 D Start/stop i ostalim filterima.
Idu i nove Bosch metlice brisaca, prednji par i zadnja.
Imam jos 10ak dana Zoll tabli pa onda ide registracija i to je to za početak. Za nekih dva mjeseca očekujem i da ću uraditi veliki servis.
Sent from my Mate10pro using Tapatalk