Problem stezanja hidro nosača kod Ford Fokusa mk1
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 403
- Član foruma od: sreda, 3. okt. 2012. u 11:36h
Problem stezanja hidro nosača kod Ford Fokusa mk1
Zdravo drugari.Prilikom montiranja hidro nosača na Fokusu TDDI,primetio sam da šraf koji se šrafi u šasiju proklizava tj.okreće se u mesto i ne može lepo da se dotegne.Jel ima neko neki predlog šta mi je činiti,možda neki drugi šraf pa da napravi on lozu?
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Problem stezanja hidro nosača kod Ford Fokusa mk1
skini desni unutrašnji blatobran,plastiku.pa staviš kontra maticu od dole i stegneš.to se steže moment ključem po ps.u da ne bi došlo do toga kao kod tebe.takozvani samoprozvani majstori to stežu kao konji i provrte navoj....ne mislim na tebe nego na onog pre tebe što je stezao
- djekic
- Poruka: 151
- Član foruma od: četvrtak, 23. apr. 2009. u 12:29h
Kao što kaže Ljuba, matica ima smisla da je provrtela ali pre toga odšrafi i proveri sam navoj na šrafu možda je on.
To svi "majstori" pištoljem stežu,ako nije on onda Ljubin savet i nema brige.
To svi "majstori" pištoljem stežu,ako nije on onda Ljubin savet i nema brige.
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
I moli boga da je proklizao onaj spoljni sraf, gde je samo 1, jer ispod njega mozes staviti kontra maticu.. Ako su ona 2 unutrasnja, mora se smisljati drugo resenje, jer se oni zavijaju u matice koje su zavarene u krak sasije sa unutrasnje strane..
Ne pitaj kako znam za to.
Ne pitaj kako znam za to.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 403
- Član foruma od: sreda, 3. okt. 2012. u 11:36h
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Q Q LE LE
Teža varijanta za sredit.mora se otvarati krak šasije pa zamenuti kontra maticu,centrirati je pravilno,zavariti...da se srediti ali iziskuje ozbiljniji pristup.ima dosta auta sa tom falinkom...
Teža varijanta za sredit.mora se otvarati krak šasije pa zamenuti kontra maticu,centrirati je pravilno,zavariti...da se srediti ali iziskuje ozbiljniji pristup.ima dosta auta sa tom falinkom...