Van piše: ...за све те буђаве фордове
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Necu ja skoro, mora redomvidovac piše:Nisi smeo da dodjes, jer ne bio planiran maticar odmah da te ozene i zavrsis tu muku
Sent from my MI 9 using Tapatalk
E moj bato, ni to nije uradio kako treba....umesto neke punjene Milke il' Nestle, on uzeo klotaru....i to onu menaž za kuvanje...kakva čokolada, takav i sex, vratio se za 4min23sec na PromajuBataZile piše:Reci su suvisne za bilo sta.Uigrana ekipa domacina i greske nema. Jedino ko ovde treba da se zahvali je Ranko (mada mislim da i nema na cemu al ajd) nasem drugu Dax-u za kupljenu cokoladu. Koja je naravno bila za neku drugu osobu namenjena.
Ipak je bio jedan auto sa NS tablicamaDjole piše:Bilo nema da fali... Pored standardnih faca bili i neki noviinače šta da ti kažem, ti nisi tu i oprošteno je, al nije bilo ni ostatka ns gang
Послато са Mi 6X помоћу Тапатока
backarelli piše: ↑utorak, 23. jun 2020. u 07:11hE moj bato, ni to nije uradio kako treba....umesto neke punjene Milke il' Nestle, on uzeo klotaru....i to onu menaž za kuvanje...kakva čokolada, takav i sex, vratio se za 4min23sec na PromajuBataZile piše:Reci su suvisne za bilo sta.Uigrana ekipa domacina i greske nema. Jedino ko ovde treba da se zahvali je Ranko (mada mislim da i nema na cemu al ajd) nasem drugu Dax-u za kupljenu cokoladu. Koja je naravno bila za neku drugu osobu namenjena.
Послато са SM-T830 помоћу Тапатока
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu