Malo da osvežim temu
Mesec dana se družim sa fokusom pa da iznesem prve utiske. Prvo, od kupovine auta sam uradio veliki i mali servis i zamenio sve pločice. Diskovi su se meni na prvi pogled činili kao da su gotovi, međutim majstor kaže da su dobri tako da njih nisam dirao. U sklopu servisa je zamenjeno kočiono ulje i crevo usisa.
Odmah potom je urađena dekarbonizacija i dezinfekcija celog auta (bila je neka promocija za 4.000 oba tretmana pa sam iskoristio

).
Poslednje što je urađeno je multimedija, kupio sam je za 160 eur na kp (polovnu ali maltene ne korišćenu) u principu sam zadovoljan samim radom multimedije osim aplikacije za radio. Izluđuje me sto ne piše koja je radio stanica trenutno već samo frekvencija i to što prijem stanica nije na nivou fabrickog radija. Pokušaću da ubacim neku drugu app (pokušavao sam ovih dana ali bezuspešno).
Autom i motorom sam zadovoljan. Prvo time jer sam verovatno (vreme će pokazati

) odabrao dobar primerak, majstor kada je radio veliki servis kaže da je motor u super stanju, turbina takođe. Postoji velika verovatnoća da je prava kilometraza na njemu (195k) jer je vodena pumpa bila iz 2008. godine - da ima recimo 300k sa fabrickom pumpom verujem da bi se do sada raspala. Motor bi mogao biti malo jači

ide pristojno i nista vise od toga. Potrošnja se kreće u gradu oko 6l na otvorenom oko 5l a na autoputu 5.5 l - sve mereno od čepa do čepa i zaključak je da board prikazuje oko 0.2 l manju potrošnju u odnosu na pravu . Za ovih mesec dana sam prešao oko 2000 km sasvim dovoljno da se upoznam sa autom
U planu su led sijalice spolja i unutra kao i rikverc kamera (nije stigla uz multimediju).
P.S dobio sam potpis od komšije

Sent from my Mi 9T using Tapatalk