Taman ko one sto su presadile p*** na facu, posto je to moderno

Dok ne saznaš tačnu dimenziju ili dimenzije (i fizički i u dokumentaciji) to je previše nagađanja.
Ventus Prime je dobra guma. Šta su tu tačno upropastili?Sharpshooter piše:autogume.rs su klasični preprodavci, koji dobar deo exotike u ponudi dovlače od preko, pa ume da se rastegne isporuka.
Uzimao sam par puta od njih, nema razloga da se preskaču, ako nađeš šta ti odgovara u njihovoj ponudi.
Smesu izgleda. Na novijim testovima su ispred nje modeli koji su pre 3-4 godine bili jasno iza, a i ima žalbi od ljudi koji su ih ponovo kupili da im novije brzo ostare ("uplastiče" se).
Nisam znao detalje, odlično. Mada cene jesu načelno više. Sajt mi je delovao kao gugl-translejtovan (obrati pažnju na rečenice) i postoje slični za tržište okolnih zemalja.Sharpshooter piše:autogume.rs su klasični preprodavci, koji dobar deo exotike u ponudi dovlače od preko, pa ume da se rastegne isporuka.
Uzimao sam par puta od njih, nema razloga da se preskaču, ako nađeš šta ti odgovara u njihovoj ponudi.
Može slika, hvala. Jel si ga dobio uz auto ili si kupovao posebno? Jel imaš ceo set sa dizalicom i ključem?
Samo vidim da je centralna rupa na ovim polovnim felnama šira. Jedan detalj pošto tragaš i u tom pravcu, ovo je sa »C4«, a na neke »C5« je »Sitroen« ugrađivao felne koje su po izgledu čelične, ratkapne idu preko njih, ali su aluminijumske.knipex piše: ↑utorak, 25. avg. 2020. u 08:06hDa li ovo odgovara za Mondeo MK5 2015g?
https://www.polovniautomobili.com/felne ... 16-5-x-108