Kad kupis sledeci racunar, das jos 5 evrica.
Sto ce biti strasan trosak u odnosu na cenu racunara

Hvala, hvalaspeccko piše: ↑četvrtak, 4. feb. 2021. u 10:31hPa ovako.
[Uradio sam EDIT - posto gdrive mi ne daje da share-ujem]
Idi na link Desavalo mi se ranije da mi skine neki virus, tako da mi je ovo proverena verzija, iako ce google da javi da je inficiran fajl, ne brini.
Pre nego sto skines ovaj fajl, iskljuci antivirus (windows-ev takodje)
Nakon skidanja raspakuj zip.
Otvori KMSAuto Net fajl i posle je jednostavno nadji samo aktivate win...
Hvala na ponudi, ako bude trebalo javljam se.
Ovo nije loše, verovatno ću to i uraditi. Hvala
I ja imam isti problem kad odem u tazbinu.
Antene na tom ruteru ne znace ama bas nista. Stvar je vrv do telefona eventualno pokrivenosti. Mozes da probas sa nekim drugim telefonom da li se to desava. Ili da nadjes neko mesto gde kuca signal na Max.Markedjani piše: ↑petak, 5. mar. 2021. u 15:15hIma li ko iskustva sa wi fi ruterima koji imaju slot za sim karticu u sebi?
Problematika sledeća, imam telenor karticu sa neograničenim internetom i kad dođem u selo pustim preko nje internet na hotspot (preko telefona) za ostale goste koji dođu.
Samo jedno veliko ali... signal nije stabilan.
U jednom mahu roka 4g internet i pušta komotno full hd video a u drugom padne na 2g i nema 2kb protoka.
Pitanje je, hoće li šta pomoći neki ruter sa onim antenama (da u njega ubacim sim karticu) što se tiče "jačine" signala ili je jednostavno to stvar pokrivenosti i nema mu pomoći?
Jel imas mozda opciju, mada mi se cini da na androidu vise nema, za mrezu ONLY LTE (ili ONLY 4G). Jer bolji je i 4g sa 2 crtice, nego 3g u fullu.Markedjani piše: ↑petak, 5. mar. 2021. u 16:19hSamsung s10, xiaomi mi4i i Redmi 5 plus se ponašaju identično (kad ih koristim kao hotspot)
Imam i mts karticu sa puno interneta pa mi je i to kul za probuNedeljkovic piše: ↑subota, 6. mar. 2021. u 15:52hMislim da imam negde onaj mts-ov usb ruter u koji se ubacuje sim kartica. Ako ti nesto znaci mogu ti dati, samo ako ga nadjem
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока