Poruka
od Talladega_500 » sreda, 12. maj 2021. u 07:04h
Pa sad, nije da Gibbs skupi pare od svih sponzora zajedno od sva 4 auta i onda podeli na 4 jednaka dela. Hamlinov ugovor sa FedExom je recimo sigurno veci nego Bellov ugovor sa Irwingom. Samim tim FedEx ocekuje i bolje rezultate i Gibbs ce naravno staviti najbolje inzenjere da spreme Hamlinov auto.
Ne znam koliko koji sponzor placa jer to nisu javne informacije, pa mozemo suditi samo po jacini firme. Hendrick recimo nema toliko para koliko ljudi misle. #5 finansira sam iz sopstvenog dzepa. Cak i #48 na velikom broju trka ima HendrickCars.com kao sponzora, sto znaci da takodje finansira iz sopstvenog dzepa. U #24 vecinski sponzor je Liberty University . Sto znaci da jedino ostavlja Elliotta sa bas bogatim sponzorima (i ono malo trka gde Ally sponzorise Bowmana), a NAPA u zamenu hoce rezultate tako da Hendrick sigurno nece uzeti pare koje je NAPA dala da recimo finansira #5 tim.
Ista stvar i kod Gibbsa - Hamlin verovatno ima najveci ugovor sa FedExom i Gibbs sigurno nece koristiti te pare da finansira Bella.
Penske je mozda najvise izjednacen medju sva 3 tima jer su sponzori vise-manje finansijski jaki.
Nisam nikada bio neki ljubitelj Larsona, mislim da nije konstantan vozac jer svaku trku moze pobediti, a i zavrsiti kao 40. Titule osvajaju oni koji su u stanju da los dan opet pretvore u top 10 ili top 15 finis, a mislim da Larson nije jedan od njih. Sa druge strane, ne volim Elliotta, smatram da ga je NASCAR bas pogurao prosle sezone da postane sampion da bi se njegova popularnost koliko-toliko unovcila tokom krize zbog korone, ali smatram da ume i da vozi.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.