Posle nekog vremena vratih se gde je srcu drago

2.0 dizel automatik 110/150 Titanium 2015god
da sam trazio neki losiji verujem da ne bih nasao,ali uz malo ljubavi(citaj para)sredicu sve. Gledao sam ih dosta i samo ovaj mi je nekako mehanicki bio najbolji od ostalih,udaran je sitno,zafarbavan lose ali kao sto rekoh mehanicki super i ima pisanu garanciju neku jer je prethodni vlasnik odrzavao auto tamo gde ga je i kupio(Sabac holidej in).Dobio sam svu njegovu dokumentaciju i racune od 2018te do danas. Vracana km ko zna koliko ali ne dimi,ne trese,ne skripi,ne krklja,lepo salta brzine,vuce itd..Sledi mi prvo Pinosava-veliki,mali i servis menjaca,cip verovatno kod Bokija i pregled temeljan,kad prodje to onda ide elektronika-jedino sto ne radi na celom autu je desna strana volana tacnije dugmici svi sa te strane-cenim da je kontakt ali videcemo tu mi treba mozda pomoc ili preporuka kod koga da se obratim,sitnih stvari oko unutrasnjosti i na kraju estetika,farba i poliranje sta bude moralo.
Od opreme ima skoro sve sto sam hteo.Trazio sam iskljucivo hatchback varjantu sa dobrom opremom.Farovi su obicni-to cu videti da promenim na bolje imam blizu coveka za to koji voli mondea i njegove farove tako da ce biti nesto dobro i kvalitetno sigurno..Volan ce isto na presvlacenje sto pre,kadica za gepek i moracu da zamenim onaj poklopac za gepek koji se dize sa vratima jer mu je jedna strana na lezistu pukla pa landara pri otvaranju. Felne su 18ice ali mi se ne svidjaju bas nesto videcu sta cu u vezi toga..
Auto ima verovatno 50 mana ali osecaj voziti ovako nesto je neopisiv..Verujte mi da mi je srce na mestu i plus imam ponovo nesto cime cu se baviti i uzivati usput.Koliko god ovaj auto bio izjakan verujte da je razlika u kvalitetu velika u korist mondea i forda kad ga uporedim sa kiom.Jedino sto mi se cini da je losije je pracenje trake-kia je tu brza i bolja na reagovanju.
Toliko za sada

PS
Bice jos slika,kada se auto opere i vrati sa servisa,a koliko sam skontao auto je skoro identican kao Eniov bivsi mk5 osim tih prednjih farova..