Malo mi je cudno sto se toliko timova otima za Hemrica. Vozio je za Keselowskog u Truck, posle za Childressa, JR Motorsport i Gibbsa u Xfinity i nikada nije uspeo da pobedi trku.

New gen car ce biti poput GT3 auta zato i uvode vise road coursa. Nascar se menja.dule0911 piše: ↑ponedeljak, 27. sep. 2021. u 09:34hNe vidim poentu tih road course za Nascar automobile. Jel zanimljivo gledati trke na takvim stazama? Nekako imam utisak da Nascar vozilima fali kocnica da bi tu bilo nesto interesantno u smislu preticanja itd. Mozda je upravo to i car, da nemaju kocnice![]()
Priznajem da sam se prevario u vezi Hamlina. Ali ne i HarvikaTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 27. sep. 2021. u 05:45hPocetkom Septembra, Hamlinova dugogodisnja devojka (sa kojom ima 2 dece) Jordan Ash je raskinula sa Hamlinom i otpuzila ga za zlostavljanje.
Tezak smor. Ja sam bio na takvoj trci na Indianapolisu pre par sedmica. Oval na Indianapolisu je bio daleko bolji.
To ce tek vreme pokazati. Nije Harvick daleko od round of 8.
Egal. I Penske. To su 3 top timaTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 27. sep. 2021. u 21:32hMislis li da je Gibbs stigao i potencijalno prestigao Hendricka ili je Hendrick i dalje top tim?
Ova staza je dodata na kalendar za 2022. sezonu, ali samo u Xfinity seriji.Talladega_500 piše: ↑nedelja, 26. sep. 2021. u 16:26hNASCAR zeli da uvede Portland International Raceway u kalendar za 2023. godinu.
Na ovoj stazi su vozene dve NASCAR trke, obe u Truck seriji 1999. i 2000. godine. Staza se uglavnom koristi za Indy.
![]()
Najvise volim nocne trke subotom uvece. I po mogucnosti short track racing. Zato licno najvise volim 1. rundu playoffa jer se voze Bristol i Richmond subotom uvece i obe su short track racing.
Velika vest da Grant Enfinger ce voziti #23 Chevrolet sledece sezone. Taj auto trenutno vozi Chase Purdy, nije sigurno sta ce biti sa njim, ali ce verovatno biti pomeren u #2 tim posto sampion Sheldon Creed prelazi u Xfinity.Talladega_500 piše: ↑utorak, 21. sep. 2021. u 16:54hGMS Racing najavio "veliku premijeru" za 1. Oktobar.
Voleo bi da mogu reci da prelaze na Ford, ali verovatno samo zamena za Sheldon Creeda ... Prica se da su Ty Dillon (brat Austin Dillona) i Ryan Preece glavni kandidati.
![]()