Nemam iskustva sa Vartom, ali imam fantasticno sa Exide. Na leto planiram drugi akumulator (jer ovaj traje 6 i po godina, kupio sam ga 17.02.16.a garancija je bila 40 meseci), i deffo ce biti opet Exide

Moderator: Dragomir
Nemam iskustva sa Vartom, ali imam fantasticno sa Exide. Na leto planiram drugi akumulator (jer ovaj traje 6 i po godina, kupio sam ga 17.02.16.a garancija je bila 40 meseci), i deffo ce biti opet Exide
Nemoj bacati pare na ovaj u Grandu. Davno je proslo vreme kad su trajali 10-12 godina
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Pošto vidim da si profi što se tiče struje, a vidim i da smo komšije, jedno pitanje, da li je pametno kupiti punjač za aku i sa vremena na vreme ga dopuniti jer 90% moje vožnje su kratke relacije?
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Kod nekih kola imaš servisne terminale za priključivanje punjača, pošto je akumulatoru izuzetno teško prići ili se gepek odnosno hauba ne mogu otvoriti kada se akumulator isprazni jer su im brave električne.
Ne branim, ko sto rekoh... al.. ja sam od onih kaludjerica sto i na svecu navlace kurton