Zatvaranje prozora
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: ponedeljak, 2. maj 2022. u 00:27h
Zatvaranje prozora
Pozdrav momci. Imam problem sa zadnjim prozorom kad dodje do vrha sam se otvori i moram polako da ga zatvaram na zez kako da opravim tu glupost
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Zatvaranje prozora
Koji auto?
To ti je normalna opcija,negde ti zapinje prozor ili su vodjice masne pa komp prepoznaje kao prepreku i automatski vraca prozor dole
To ti je normalna opcija,negde ti zapinje prozor ili su vodjice masne pa komp prepoznaje kao prepreku i automatski vraca prozor dole
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: ponedeljak, 2. maj 2022. u 00:27h
Ford kuga 2008 godiste
Kako da resim to znaci kad kliknem da se zatvori dodje do kraja i ponovo se otvori a kad ga na zez zatvaram onda ok
Kako da resim to znaci kad kliknem da se zatvori dodje do kraja i ponovo se otvori a kad ga na zez zatvaram onda ok
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Negde zapinje
ima se,moze se - nema se,mora se....
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Izgubio je memoriju ili nesto zapinje. Probaj da ga spustis do kraja i drzis dugme tako 5 sec, posle dignes do kraja i drzis 5 sec. Ne pustas dugme vec uvek drzis, kao npr kada bi skinuo kleme pa ponovo odradio automatsko otvaranje prozora(ako znas na sta mislim)
- mijat1980
- Poruka: 82
- Član foruma od: subota, 10. jan. 2015. u 22:11h
Da ne otvaram novu temu. Dešava mi se da na tasteru od vozača za zadnji desni prozor spušta se bilo koj smer da stisnem (znači stisnem gore on ide dole, stisnem za dole ide dole) a na vratima rade komande normalno. Fokus mk1 ghia 2000 godište.
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- mijat1980
- Poruka: 82
- Član foruma od: subota, 10. jan. 2015. u 22:11h
Misliš da nije do samog prekidača. Taj prozor mi nije radio od kako je kupljen auto tj. tako uvežen iz Italije. Pa sam ovih dana zamenio sajle i osposobio ga. Ali sad imam taj problem.
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Retko sami prekidaci tako crkavaju.
Oni obicno prestanu da rade potpuno.
Sa druge strane, prekidac je lakse proveriti, to jest skinuti i premeriti unimerom.
Napisao si "desava mi se". Jel to znaci da se desava povremeno, ili je uvek tako?
Oni obicno prestanu da rade potpuno.
Sa druge strane, prekidac je lakse proveriti, to jest skinuti i premeriti unimerom.
Napisao si "desava mi se". Jel to znaci da se desava povremeno, ili je uvek tako?
Djak pesak