imam kugu 2018, koristi obicne H7 sijalice, nije lose osvjetljenje na putu, ali me zanima sta mogu ugraditi da svijetli bolje i da traju solidno dugo, novac nije problem, da li LED sijalice ili sta ??? Xenone ne bih...Hvala

Moderator: Dragomir
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
kvalitetne halogene sijalice u te farove (sijaju ali kratko traju)...koje preporucujes ??? to bi bilo ok resenjedax92 piše: ↑sreda, 28. dec. 2022. u 08:02hAko neces kvalitetne halogene sijalice u te farove (sijaju ali kratko traju), onda ti je jedino resenje fabricki xenon far sa projektorom uz odgovarajuce sijalice a cesto i nove projektore.
Sve druge opcije tipa xenon sijalica u taj halogeni far, led sijalica u taj halogeni far, nisu humane po druge ucesnike u saobracaju.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Narucio osram cool blue intense, 22 eur s dostavom
Bas si me obradovao ovim, ja naručio i h1 i h7 osram cool blue intenseMarkedjani piše:nećeš se oduševiti, biće čak i slabije osvetljenje u odnosu na klasične sijalice.
samo jedino što će sijati, belje.
al' probaj, možda budeš i zadovoljan.