Sto se tice zadnje lajsne, mozda da je skines pa da odneses kod krstenohg plasticara da izvari noosace i da ih pojaca, tako sam ja resio moju na dvojci. bilo kakvo drugo lepljenje ne pomaze

FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Mozda bolje belo
Хвала брате.
Мало за промену, да не буде савет спуштање аута.
И ја кажем, ал' није занимљиво ако се одмах одради свака идеја, ти то знаш најбоље.
Хвала!
Рекао бих хвала, ал није мој.
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Знам да си фарбао везни лим, испратио сам твоје радове пре него што сам решио да узмем овај браник.sasa_f1 piše: ↑sreda, 1. mar. 2023. u 08:35hU taj branik bi bilo dobro ubaciti plasticnu mrezicu zatvorenu koja ima sace preko jer se kroz tu mrezicu fabricku providi zadnji vezni lim od auta koji je fabricki nesto krivudav pa je jako ruzno, pogotovo pod farovima.
Ja sam vezni farbao u mat crno, manje se vidi ali nije to to.
Inaceza taj pronalazak, samo jos da uzmes i prednji branik
![]()
Хвалаа, требало је доста стрпљења. А сад док дође ред да се све намонтира.
А и ти Срки шта загледаш кроз мрежицу..
Име, то ми је већ познато.
Хвала
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Хаахахаха још да ти захвалим што ниси купио и трећи.dax92 piše: ↑ponedeljak, 6. mar. 2023. u 15:09hNema na cemu sto sam propustio da uzmem taj zadnji branik
Imam vec 2 u tip top stanju, pa mi zadnji nije bio zanimljiv. Za pragove vec moras biti dosta brzi jer imam jedan rezervni par, ali fale 2 poklopca, tako da su mi pragovi daleko zanimljiviji za kupovinu![]()