Posto igrom slucaja kontrolne cifre za model 97 od 501333065696220101 su bas 97

Nakon 6 godina, dobio sam svoje!sasa_f1 piše: ↑četvrtak, 22. dec. 2022. u 16:57hCuj ovo sto sam napisao "pola puta"sasa_f1 piše: ↑utorak, 18. dec. 2018. u 18:40hSlucaj: A3
Epizoda: pola puta
Nisu me zvali, a trebali su, zvao ja njih. Trte mrte, bice mi isplaceno do petka 50% odstete. Totalka na autu procenjena na 280.000 dinara, moje povrede 140.000
Meni sleduje 50% od toga, tj ukupno 210.000din, jer smatraju da ima udela moje krivice, iako za to nemaju dokaze. Malus takodje ne zele da refundiraju, jer jelte ima mog udela u krivici. Uzimam lovu, i ide tuzba za jos 300k din, pa kolko izvucemo.
Nauk: ne moze nista fino, odes je*es mater, pa ako prodje prodje
Nakon isplate vam kacim slike mog auta posle udesa, pa procenite brzinu.![]()
![]()
Mozda se neki secaju ove price sa mojim udesom - e pa jos se tuzimo.![]()
Odlozeno par puta zbog korone, par promena dvoje sudija, svasta nesto. Odrzano mozda nekih 5 rocista. Ovih dana sam iz dosade uzeo da ih napusavam po drustvenim mrezama, pa su se malo aktivirali, da se prisete o cemu se tu radi.
Moj problem je sledeci:
Uspevaju vec par puta da prolongiraju sudjenje time sto ne mogu da dodju do svog svedoka da da iskaz. Lika boli uvo, platio kazum platio svoju stetu, ne zanima ga.
Moj advokat nema resenje za to, ako sam dobro razumeo, njega niko nece privoditi jer je naveden kao svedok![]()
Ne poznajem nikoga iz te price, ali mozda poznaje neko od vas pa bih vas zamolio da se raspitate ako mozete dokle moze tako da ide.
U sustini osiguranje na pederske fore reklo juce mom advokatu da bi oni rado isplatiti stetu, ali eto nemaju izjavu svog svedoka, bez toga ne mogu.
Ako iko ima savet neki, sugestiju, nekog svog da priupita...zahvalan sam unapred.
U pitanju je Generalli osiguranje - ozbiljne lopine
Ovo je urodilo plodom, poceo sam sve jace i jace da ih pljujem, komentari na mrezama mi uvek bili najrelevantniji, i evo nakon kratkog perioda se javili da zele da plate i da zavrse pricu sa mnom.Ovih dana sam iz dosade uzeo da ih napusavam po drustvenim mrezama, pa su se malo aktivirali, da se prisete o cemu se tu radi.
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Adresa nove lokacije za dogovaranje:
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Počeli su i kasno uveče da stoje.Sharpshooter piše: ↑ponedeljak, 13. feb. 2023. u 22:16hU Bulevaru oslobođenja su svaki dan, ali svaki, zadnja 2-3 meseca.
Nekada čak stoji po jedna patrola u svakom smeru.
I ovde se generalno prestalo sa tom praksom. Možda više i nema smisla jer koliko vozača po danu ume da razlikuje kratko od ablenda ako je u pitanju H4 sijalica?
Van piše: ...за све те буђаве фордове