Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
-
TRANSPORTER
- Poruka: 153
- Član foruma od: sreda, 26. maj 2010. u 13:56h
Poruka
od TRANSPORTER » ponedeljak, 31. maj 2010. u 19:40h
Deckonja piše:Joooj :-( Al ajd sad, ako se tebi svidja...
Nadam se da nisi bacio deo koji si isekao, kasnije mozes da ga zakrpis.

iskoristio sam je za unutrasnje repere od maske
nekad maska i branik
sad maska i branik
Ajmo ko je za nekad a ko je za sad iskreno meni je sad bolje ne vezano za temperaturu u kolima?
Cajger nisam uzeo jer mi je non stop nudio cajger koji mi je neko pokazao na 240 graviran od mk2 v16 tako da hvala vam na savetima. el ventilator sa kucistem sam uzeo ali je kisa i nikako da ga postavim inace resio sam da skidam visko i stavljam el. vent. sa termodavacom, i prekidacem u kolima.
99% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane!
-
Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Poruka
od Deckonja » ponedeljak, 31. maj 2010. u 19:48h
Ako je tebi tako lepse koga sta briga, mada meni je onako bilo bolje.Video sam kasnije da si ostatke plastike vec upotrebio, a ako vec hoces da imas obrtomer nadji neki lepi aftermarket i postavi ga pored sata.
Jednostavno izvuces dve zice i povezes.

-
Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Poruka
od Dusan64 » ponedeljak, 31. maj 2010. u 19:56h
Ako vec hoces ovako,nekako mi na njega ide veci otvor.. Ovaj mi deluje mali za toliko auto..
-
kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Poruka
od kubura16v » ponedeljak, 31. maj 2010. u 20:00h
TRANSPORTER piše:
Ako si vec hteo ovo,onda si trebao bar slicno da uradis,dakle manji otvor i donja ivica u ravni sa ovom ivicom od farova..
Nemoj pogresno da me shvatis,ali mnogo zuris sa radovima,nece auto nigde da ti pobegne,polako,jedno po jedno sredjuj i radi kako treba,bolje nego brzo i polovicno.

-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » ponedeljak, 31. maj 2010. u 20:06h
Deckonja piše:Ako je tebi tako lepse koga sta briga, mada meni je onako bilo bolje.Video sam kasnije da si ostatke plastike vec upotrebio, a ako vec hoces da imas obrtomer nadji neki lepi aftermarket i postavi ga pored sata.
Jednostavno izvuces dve zice i povezes.

Zao mi sto ti se nije svidelo ali zavoleces otvor na masci vremenom

Salim se. Postujem tvoje misljenje i ako naletim na masku celu kupicu je pa cu je koristim zimi. Sto se tice obrtaljke ocuuuuuuu samo mi reci imas li je ti na prodaju ili znas nekog sa foruma da ima?
Dusan64 piše:Ako vec hoces ovako,nekako mi na njega ide veci otvor.. Ovaj mi deluje mali za toliko auto..
Pokusacu da ga povecam.
kubura16v piše:TRANSPORTER piše:
Ako si vec hteo ovo,onda si trebao bar slicno da uradis,dakle manji otvor i donja ivica u ravni sa ovom ivicom od farova..
Nemoj pogresno da me shvatis,ali mnogo zuris sa radovima,nece auto nigde da ti pobegne,polako,jedno po jedno sredjuj i radi kako treba,bolje nego brzo i polovicno.

Pot6puno se slazem sve radim na brzinu ali ovo je bilo ili seci ili nema da ides za bgd da uzmes alarm doradjivacu ga kad zavrsim ostalo sto me ceka.
99% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane!
-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » ponedeljak, 31. maj 2010. u 20:16h
Imam jedno pitanje. Promenio sam branik, masku isekao, stavio spojler i auto mi trosi 2 litre plina vise na 100 nego do sad.

da li je to zbog prepravki?
-
Dusan64
Poruka
od Dusan64 » ponedeljak, 31. maj 2010. u 20:18h
Nema sanse da znas zbog cega je.. Moze da bude losiji plin,moguce da si ga jace stiskao,mozda zato sto je malo zahladnelo,mozda ima veze sa mesecevim menama.. Plin je to,promenljivog kvaliteta,a da ne pricam koliko je osetljiv na vremenske uslove...
-
Deckonja
- Sierra junkie
Poruka
od Deckonja » ponedeljak, 31. maj 2010. u 21:07h
samo mi reci imas li je ti na prodaju ili znas nekog sa foruma da ima?
Nemam za prodaju
-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » ponedeljak, 31. maj 2010. u 22:43h
Deckonja piše:samo mi reci imas li je ti na prodaju ili znas nekog sa foruma da ima?
Nemam za prodaju
ok
Dusan64 piše:Nema sanse da znas zbog cega je.. Moze da bude losiji plin,moguce da si ga jace stiskao,mozda zato sto je malo zahladnelo,mozda ima veze sa mesecevim menama.. Plin je to,promenljivog kvaliteta,a da ne pricam koliko je osetljiv na vremenske uslove...
aaaa joj promenio sam pumpu gde sam sipao plin mislim ista pumpa samo sam stao na kontra stranu i jaci pritisak na toj strani hm izgleda da je i dalje sve ok.
De moze se nadje sema el instalacije za moju sierru?
-
Dusan64
Poruka
od Dusan64 » ponedeljak, 31. maj 2010. u 22:58h
Na google... :-)

-
Payasito Sierra
- Poruka: 149
- Član foruma od: ponedeljak, 31. maj 2010. u 22:35h
Poruka
od Payasito Sierra » utorak, 1. jun 2010. u 01:58h
po pitanju istrumentalke ja bi ti predlozio da odes na otpad i da trazis noviji model instrument table sa modela 90-93 imaju obrtaljke,lepu liniju i extra sija u mraku....ma skroz druga prica..to sam i ja takodje uradio...
-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » utorak, 1. jun 2010. u 10:27h
Payasito Sierra piše:po pitanju istrumentalke ja bi ti predlozio da odes na otpad i da trazis noviji model instrument table sa modela 90-93 imaju obrtaljke,lepu liniju i extra sija u mraku....ma skroz druga prica..to sam i ja takodje uradio...
Moze neka slika da znam sta da jurim po otpadu.
-
Deckonja
- Sierra junkie
Poruka
od Deckonja » utorak, 1. jun 2010. u 11:02h
Vidi ovako, na prethodnoj strani sam ti postavio slike da bi video razliku izmedju mk1 i mk2.
Slobodno uzmi i tablu od mk2 ali onda trazi i dzek za istu posto nije isti kao kod tebe.
Obavezno obrati paznju da bude sa rednog motora, nema tu neke mudrosti

-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » utorak, 1. jun 2010. u 11:15h
Au mogao sam uzeti sa rednog mk2

nego sam se vodio onom drugom slikom, bio je i da je graviran na 220, ali nije isti dzek mislio sam da mora bude isti jos mi majstor kaze to odneses kod elektricara i on ti zavrsi sve, ja nisam hteo i ebga drugi put cu.
Poslednja izmena:
TRANSPORTER, na dan utorak, 1. jun 2010. u 11:22h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » utorak, 1. jun 2010. u 11:25h
hahahah kad budem sledeci put isao na neki otpad radionicu ima da povedem nekog od vas strucnjaka da mi napakujete pun gepek delova

Inace ja kupim ventilator od eskorta i to me ubi vreme nikako da ga namestim, a i danas na posao tako da sve manje vremena.
-
Payasito Sierra
Poruka
od Payasito Sierra » utorak, 1. jun 2010. u 11:36h

..polako,svi mi negde radimo i sa vremenom smo nikakvi ,polako,jedno po jedno,docice red ina ventilator

mechanic
-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » sreda, 2. jun 2010. u 21:23h
Ovih dana izbacujem visko stavljam el ventilator, otisao sam na otpad uzeo sam crevo sa termoprekidacem i el. ventilator od nekog opela, fora ni sam ne znam. Skidam crevo sa njega i uzimam cevku spoljasnji F cevke kao unutrasnji F creva, gornjeg kroz koje krece topla voda do pumpe. Skidam termoprekidac i odvijam iz kucista metalnog zalepljenog za crevo koje sam prethodno odlepio i sklonio sve gumeno sa njega. Kuciste termoprekidaca varim za probusenu rupu u cevki F spoljasnji kao crevo unutrasnje, i kad je to zavareno zavrcem termoprekidac tako da cu selnama spojiti crevo sa cevkom sa jedne i druge strane i kad crkne termoprekidac samo ga odvijam i zavijam nema zezanja sa crevom da li pusta ili ne. Sta mislite da li je to izvodljivo sto sam ispisao?
Poslednja izmena:
TRANSPORTER, na dan petak, 4. jun 2010. u 12:03h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
Payasito Sierra
Poruka
od Payasito Sierra » četvrtak, 3. jun 2010. u 07:17h
tos nam ti reci kad uradis mechanic

-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » utorak, 15. jun 2010. u 01:04h
Razmisljao sam da sve crne plasticne delove po tabli ofarbam u neku boju, ali ne znam u koju. Ja bi u zuto

Ne znam da li cu presvlake da sijem od zutih frotira ili cu ko zna koje kupiti mislim, da farbam sve sto ima i malo crne plastike unutar automobila farbati u boju resvlaka ali izgleda da cu morati da cekam da vidim kakve cu presvlake da kupim

naravno i gumu od rucice menjaca sve sto bude moglo da se farba. Sta vi mislite?
-
Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21562
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Poruka
od Markedjani » utorak, 15. jun 2010. u 01:12h
Evo ti predlog za sređivanje... mislim da pristaje tvom stilu sređivanja...
od 2:00 pa nadalje počinje ono pravo...
[youtube]_lvIfVbzQ9w[/youtube]
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » utorak, 15. jun 2010. u 01:17h
Hvala upravo gledam
Poslednja izmena:
TRANSPORTER, na dan utorak, 15. jun 2010. u 01:20h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21562
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Poruka
od Markedjani » utorak, 15. jun 2010. u 01:19h
eve ga edit
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
TRANSPORTER
Poruka
od TRANSPORTER » utorak, 15. jun 2010. u 01:27h
da su mi bar te felne i sto unisti auto pa bio je ok.