2023. Sezona
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13935
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2023. Sezona
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Talladega_500
- Yankee
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Talladega_500
- Yankee
- Talladega_500
- Yankee
Sto je lepo jednom videti da prljava voznja Chastaina i njega kosta sudara. U proslosti bi obicno njegova prljava voznja kostala druge, a retko kada njega samog.
Danas je pokusao da izgura Larsona u zid u zavrsnici ocekujuci da ce Larson usporiti da izbegne sudar. Ali Larson nije kocio, doslo je do sudara i oba vozaca su zavrsila u sudaru. I to se Chastain kod prethodnog restarta izvukao jer je krenuo da prestize pre start-finis linije - sto po NASCAR pravilima ne sme da uradi.
Danas je pokusao da izgura Larsona u zid u zavrsnici ocekujuci da ce Larson usporiti da izbegne sudar. Ali Larson nije kocio, doslo je do sudara i oba vozaca su zavrsila u sudaru. I to se Chastain kod prethodnog restarta izvukao jer je krenuo da prestize pre start-finis linije - sto po NASCAR pravilima ne sme da uradi.
- Boss
- Poruka: 2510
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
Rick Hendrick on Ross Chastain: "He doesn't have to be that aggressive. You just don't run people up in the fence. ... He's got talent, but he's making a lot of enemies out here. It's really getting old with these guys."
Rik Hendrik je rekao da je Castain talentovan.
Rik Hendrik je rekao da je Castain talentovan.
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
Pa nece sigurno reci za nekog vozaca na javnoj konferenciji za stampu "Chastain je anti-talenat kome nije mesto u NASCAR-u" hehe. To je nesto sta je verovatno mislio, ali naravno nijedan vlasnik tima to nece reci za bilo kog vozaca.
Svi ismejavaju Ricka zbog ove izjave. Posebno za ovaj deo "You just don't run people up in the fence" s obzirom da njegov vozac Larson jako voli da izgura druge vozace u zid. To redovno radi zadnjih nekoliko godina, a isto je uradio Nemecheku u subotu u Xfinity seriji u zadnjoj krivini.
- Boss
Ti ako stvarno to mislis ne znam sta da ti kazem... Reci za coveka koji je proslu godinu bio vice sampion a ove vodi u plasmanu da nije talentovan je na nivou predskolskog uzrasta. No offenceTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 15. maj 2023. u 15:47h
Pa nece sigurno reci za nekog vozaca na javnoj konferenciji za stampu "Chastain je anti-talenat kome nije mesto u NASCAR-u" hehe. To je nesto sta je verovatno mislio, ali naravno nijedan vlasnik tima to nece reci za bilo kog vozaca.
- Talladega_500
- Yankee
Ti o generalnom plasmanu cas jedno cas drugo, zavisno o kom vozacu pricas. Prosle godine si pricao lose za Blaneya jer nije pobedio iako je bio 2. u generalnom plasmanu u regularnom delu sezone. A sad odjednom posto Chastain vodi generalni plasman je izuzetno bitan iako Chastain jos uvek nema pobedu.
To sto je neko visoko plasiran jedne godine ne znaci da ima talenat. Imao je i Montoya onu jednu dobru sezonu kada je sa Ganassijevim autom bio u top 5 skoro celu godinu, iako se radi o jednom od najvecih anti-talenata za stock cars koga sam video u zadnjih 25 godina. Stvari koje Chastain radi (i koje je Montoya takodje radio) gde posle samo 80 krugova udari u guzicu drugog auta na pravcu koji je pri tom 3 kruga zaostatka se moze desiti samo anti-talentu koji nema osecaj za voznju i za prostor.
Da si gledao Chastaina u zadnjih 10-ak godina u Truck i Xfinity znao bi zasto su ljudi toliko ogorceni sa njim. Ne, on nije "neki mladi talenat gladan pobeda" vec neko ko nema ni najmanjeg osecaja za voznju i zato svake sedmice pravi incidente - jer je takve incidente pravio i u Truck i Xfinity isto. Evo 3 sedmice za redom glavna tema u NASCAR medijima je "koje sranje je Ross Chastain napravio ovog vikenda".
Postoji razlog zasto Chastaina niko nije hteo da potpise u Cup pre 30. godine iako je dovodio porodicnog sponzora sa sobom. I onda se pojavio novi tim od koga niko nije ocekivao da ce biti uspesan... Pa sam podatak da je Suarez prosle godine bio na ivici da udje u top 8 sve govori da je do auta. Isti onaj Suarez koji je popio otkaz i kod Gibbsa i kod Stewarta...
To sto je neko visoko plasiran jedne godine ne znaci da ima talenat. Imao je i Montoya onu jednu dobru sezonu kada je sa Ganassijevim autom bio u top 5 skoro celu godinu, iako se radi o jednom od najvecih anti-talenata za stock cars koga sam video u zadnjih 25 godina. Stvari koje Chastain radi (i koje je Montoya takodje radio) gde posle samo 80 krugova udari u guzicu drugog auta na pravcu koji je pri tom 3 kruga zaostatka se moze desiti samo anti-talentu koji nema osecaj za voznju i za prostor.
Da si gledao Chastaina u zadnjih 10-ak godina u Truck i Xfinity znao bi zasto su ljudi toliko ogorceni sa njim. Ne, on nije "neki mladi talenat gladan pobeda" vec neko ko nema ni najmanjeg osecaja za voznju i zato svake sedmice pravi incidente - jer je takve incidente pravio i u Truck i Xfinity isto. Evo 3 sedmice za redom glavna tema u NASCAR medijima je "koje sranje je Ross Chastain napravio ovog vikenda".
Postoji razlog zasto Chastaina niko nije hteo da potpise u Cup pre 30. godine iako je dovodio porodicnog sponzora sa sobom. I onda se pojavio novi tim od koga niko nije ocekivao da ce biti uspesan... Pa sam podatak da je Suarez prosle godine bio na ivici da udje u top 8 sve govori da je do auta. Isti onaj Suarez koji je popio otkaz i kod Gibbsa i kod Stewarta...
- Boss
Tale, Ros Castain je u generalnom plasmanu PRVI a u plejof plasmanu DRUGI. I ti kazes da on nije talentovan. Pa smesno.
- Talladega_500
- Yankee
Postoji 9 vozaca koji su pobedili ove sezone, a Chastain nije jedan od njih. Tako da nikako u playoffu ne moze biti drugi, da danas krece playoff bio bi tek 10. Pa eto i Harvick je 3. u generalnom plasmanu, prosle sezone je pobedio isti broj trka kao i Chastain, pa ga ti opet saljes u penziju dok Chastaina velicas da je novi Earnhardt ...
Razumem da volis ove agresivne vozace koji lupaju sve oko sebe, ali Chastain je preterao ... Bukvalno zadnje 3 sedmice glavna tema u svim NASCAR medijima je "koga je Ross Chastain sjebao danas?". Ukucaj njegovo ime u google, neces naci skoro nista o njegovim rezultatima, samo o skandalima i incidentima.
Razumem da volis ove agresivne vozace koji lupaju sve oko sebe, ali Chastain je preterao ... Bukvalno zadnje 3 sedmice glavna tema u svim NASCAR medijima je "koga je Ross Chastain sjebao danas?". Ukucaj njegovo ime u google, neces naci skoro nista o njegovim rezultatima, samo o skandalima i incidentima.
- Talladega_500
- Yankee
Opa, opa, problemi u raju - Rick Hendrick umesao Chevrolet u celu pricu oko Chastaina.
Sad vise ne lupa samo Gibbsove Toyote, sad je krenuo da radi i Chevroletima... 

- Boss
Molim te Tale otidji na zvanicnu stranu Nascara i sam se uveri. Lider u gen. plasmanu i drugi u plejofuTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 15. maj 2023. u 21:02hPostoji 9 vozaca koji su pobedili ove sezone, a Chastain nije jedan od njih. Tako da nikako u playoffu ne moze biti drugi, da danas krece playoff bio bi tek 10. Pa eto i Harvick je 3. u generalnom plasmanu, prosle sezone je pobedio isti broj trka kao i Chastain, pa ga ti opet saljes u penziju dok Chastaina velicas da je novi Earnhardt ...
Plasman

Plejof

Ne moram ja nista da ga saljem, covek je sam odlucio okaciti kacigu o klin po zavrsetku ove sezone.Pa eto i Harvick je 3. u generalnom plasmanu, prosle sezone je pobedio isti broj trka kao i Chastain, pa ga ti opet saljes u penziju
- Talladega_500
- Yankee
U ovom momentu Chastain jos uvek nije ni osigurao playoff. Za sada 9 pobednika u 13 trka, moze se lako desiti da opet bude 16 pobednika u regularnom delu sezone. Sto znaci da bi Chastain propustio playoff osim ako bude jedan od tih pobednika.
Pa Blaney je prosle godine bio 2. po poenima, Truex je bio 4. Truex je na kraju propustio playoffs, a Blaney se plasirao samo zbog povrede Kurt Buscha. To ti govori koliko su poeni nebitni.
Sto se tice Harvicka, slao si ga u penziju jos pre 2 godine kada je zavrsio sezonu bez pobede (iako je zavrsio kao 5. u generalnom plasmanu). A Harvick i ove sezone, iako mator, pokazuje da je bolji vozac od vecine klinaca.
Pa Blaney je prosle godine bio 2. po poenima, Truex je bio 4. Truex je na kraju propustio playoffs, a Blaney se plasirao samo zbog povrede Kurt Buscha. To ti govori koliko su poeni nebitni.
Sto se tice Harvicka, slao si ga u penziju jos pre 2 godine kada je zavrsio sezonu bez pobede (iako je zavrsio kao 5. u generalnom plasmanu). A Harvick i ove sezone, iako mator, pokazuje da je bolji vozac od vecine klinaca.
- Talladega_500
- Yankee
Ugovor o charteru istice na kraju ove sezone. Timovi hoce trajne chartere, NASCAR se protivi tome. Evo sta Hamlin kaze kao vlasnik tima.
- Talladega_500
- Yankee
Kula od karata se polako rusi...Talladega_500 piše: ↑utorak, 16. maj 2023. u 00:12hOpa, opa, problemi u raju - Rick Hendrick umesao Chevrolet u celu pricu oko Chastaina.Sad vise ne lupa samo Gibbsove Toyote, sad je krenuo da radi i Chevroletima...
![]()

- Boss
- Talladega_500
- Yankee
Pa rekoh gore, dok je Chastain lupao Gibbsove Toyote niko se u Chevroletu nije zalio. Sad kada je krenuo da lupa Hendrickove Chevrolete je postao veliki problem za Chevrolet jer je Rick Hendrick ljut. Toliki problem da je Justin Marks priznao da je morao da prica sa Chastainom da se smiri.
- Talladega_500
- Yankee
William Byrona pratim vec sigurno 10-ak godina dok je jos kao klinac vozio u tadasnjoj K&N seriji (danasnja ARCA). I dugo godina je izgledao kao veoma obecavajuci klinac, prosetao se kroz K&N, Truck i Xfinity ... sve dok nije dosao do Cup.
Ali u Cup se dosta mucio, doduse dosao je u vreme kada su Ford i Toyota dominirali, ali zadnje 2 sezone pokazuje onaj talenat iz mladjih dana. Prosle godine je pobedio 2 trke na pocetku sezone i onda imao onaj bas los period od 4-5 meseci kada nije mogao ni u top 10. Ali ove sezone vec 3 pobede, mislim da je za sada najbolji vozac ove sezone.

Ali u Cup se dosta mucio, doduse dosao je u vreme kada su Ford i Toyota dominirali, ali zadnje 2 sezone pokazuje onaj talenat iz mladjih dana. Prosle godine je pobedio 2 trke na pocetku sezone i onda imao onaj bas los period od 4-5 meseci kada nije mogao ni u top 10. Ali ove sezone vec 3 pobede, mislim da je za sada najbolji vozac ove sezone.

- Boss
Dobro i sta se rusi?Talladega_500 piše: ↑utorak, 16. maj 2023. u 19:50hPa rekoh gore, dok je Chastain lupao Gibbsove Toyote niko se u Chevroletu nije zalio. Sad kada je krenuo da lupa Hendrickove Chevrolete je postao veliki problem za Chevrolet jer je Rick Hendrick ljut. Toliki problem da je Justin Marks priznao da je morao da prica sa Chastainom da se smiri.
- Talladega_500
- Yankee
Rusi se hemija unutar Chevroleta. Do pre sedmicu dana se cinilo da je sve idealno u Chevroletu. Sad odjednom Rick Hendrick je ljut, a Justin Marks mora da govori svom vozacu da je preterao i upozorava ga da se smiri. Chevroletova top 2 tima su u svadji. Podseca me na situaciju kada je Hendrick bio ljut na Stewart-Haas jer je Tony Stewart sa Hendrickovim autom osvojio titulu. Znas i sam kako se sve na kraju zavrsilo - Stewart-Haas je presao na Forda, a Hendrick prosao kroz veoma mracan period pre nego sto je opet postao top tim.
- Talladega_500
- Yankee
Jedva cekam ovu trku u Truck seriji za vikend. All-star u Cup je smor jer je egzibicija, ali Truck ce biti odlican.
- Talladega_500
- Yankee
- Talladega_500
- Yankee
Zesci sponzor ... Nisam bas siguran koji Hendrickov auto ce ga imati, ali po bojama lici na Bowmana.

- Talladega_500
- Yankee
Ford je katastrofa ove godine. 1 pobeda u 13 trka. U zadnje 3 trke Ford je vodio samo 25 od 962 krugova. Kevin Harvick je nedavno pricao o tome, kaze da je problem sa aerodinamikom i da se posebno sve primeti na stazama do 1,5 milje.
- Boss