SP 2010
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: SP 2010
Ja sam juce imao pomesane emocije. Mozemo mnogo vise,a zasto se sve onako desava ja neznam.Prosli put Dudic dva puta rukom,sad Kuzmanovic
Neka cudna taktika,zaigrali smo tek kad smo ostali sa igracem manje. Igraci se nisu prilagodili klimi,zna se da na vecoj nadmorskoj visini noge otezaju...Zasto se toliko kasno otislo dole,to samo oni znaju.
Takodje mi nije jasno da golgeter odabran da igra za reprezentaciju umesto da pojede i loptu i gol,on se useprtlja...mislim na Zigica.
Nista,cekamo jos te dve utakmice pa onda donosimo zakljucke. Ja sam i dalje optimista,sve je moguce,a onda ce i prolaz u drugi krug da bude sladji ali bice mnogo tesko

Neka cudna taktika,zaigrali smo tek kad smo ostali sa igracem manje. Igraci se nisu prilagodili klimi,zna se da na vecoj nadmorskoj visini noge otezaju...Zasto se toliko kasno otislo dole,to samo oni znaju.
Takodje mi nije jasno da golgeter odabran da igra za reprezentaciju umesto da pojede i loptu i gol,on se useprtlja...mislim na Zigica.
Nista,cekamo jos te dve utakmice pa onda donosimo zakljucke. Ja sam i dalje optimista,sve je moguce,a onda ce i prolaz u drugi krug da bude sladji ali bice mnogo tesko
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
zaigrali su tek sa igracem manje iz prostog razloga, jer su ukljucili najvecu srpsku osobinu zove se "ja sam taj" a to je jedan ekstreman kompleks cesto vidjen u nas srba, gde se mi istripujemo da smo bog i batina.Nesa piše:
Neka cudna taktika,zaigrali smo tek kad smo ostali sa igracem manje.
MOmci su ocekivali da gana sama sebi pocne da daje golove kada dodje pred nasom strasnom reprezentacijom, medjutim zaboravili su da tu njihovu silinu ( ko sto uvek zaboravimo ) samo oni vide.
Pa kada im je doslo iz dupeta u glavu ejjj pa ovi momci igraju + mi imamo igraca manje, pa cekaj treba da mrdnemo dupeta i mozda mal oda igramo jer samo dobrom igrom moze da ih pobedimo.
Naravno, kada su to tek shvatili bilo je kasno.
Meni je samo zhao to sto je igrao rukom, isuvise je mlad igrach i mislim da je na sebe poneo breme gubitka jer je relativno kriv za penal, a ako su nasi igraci po srpskom dobrom vaspitanju... mozda ce i okriviti njega.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.

- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
ja mislim da sa ovim napadom kao protiv gane necemo nigde stici.Pantelic je po meni jedan promaseni igrac koji je definitivno pogresio sport.Mekan je brate za fudbal,vise je za neko umetnicko klizanje.Preskakanje sredine terena dugim loptama je davno zaboravljen fudbal a da ne pricam da smo igrali protiv tima iz afrike koji po toj klimi moze da trci ko antilopa tri dana.Umesto da smo igrali na gol vise protiv gane mi smo imali defanzivnu formaciju koja se igra protiv nemaca,ili jacih protivnika.Imam osecaj da cemo nemce dobiti a da ce nas australijanci pocepati ko vrecu.Standardno za nas je da nikad ne idemo na sigurno vec se stalno oslanjamo na neke kalkulacije,ako ovaj izgubi a ovaj pobedi,gol razlika i ostalo.Nikad nismo mi ti koji treba nesto da odlucimo nego stavljamo nasu sudbinu u noge drugih timova.Nisam optimista i vec sam se oprostio od osmine finala tako da sve drugo moze samo da me obraduje,razocarenje je vec toliko veliko da su nade da ce ovaj tim sa pantom na celu zavrsiti jako neslavno.
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Znas kako je kod nas na nekog mora da se svali krivica uvek na kraju
..Sto se tice nase reprezentacije,krenuli smo na ovo svetsko prvenstvo mnogo samouvereni,misleci da je Gana(i te reprezentacije sa Imenima koje nisu bas slavne,ali nijedna reprezentacija nije slaba koja je prosla kvalifikicaje
) nista za nas..Velika ocekivalja i tako.... thumbdown..Treba malo izmeniti formaciju da se ja pitam
,previse se forsiraju Pantelic,Zigic i ta ekipa,a nista ne pokazuju,treba pruziti priliku ostalim igracima .. Kolko vidim pojedinci igraju za sebe a ne za reprezentaciju....

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Slozio bih se sa shomicusom za Pantelica. Stvarno mi nije jasno zasto ga Antic stalno forsira u prvoj postavi, prosto nema kvalitet za tako nesto. Najvise me iznervirao kad je promasio loptu koja je zavrsila kod Krasica na kraju, cak je nije ni zakacio. A komentar jednog drugara: ma to je bila akcija, namestao je loptu za Krasica 

Fiesta!!
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13888
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Pantelic jeste jedan od onih igraca koji sami sebe izdriblaju, ali u proslosti golovi su cesto padali bas posle njegovih akcija. Mada se slazem da nema sta da radi u prvih 11, nas napad je juce oziveo tek posle ulaska Lazovica.
Problem je sto igramo samo sa dugim loptama, a to uvek ne prolazi. Juce kao da su ocekivali da neko ce sutnuti dugacku loptu u sesnaesterac, Zigic ce je docekati i dati gol, posao resen.
Ma generalno ceo napad nam je los, Zigic gotovo i ne igra u Spaniji (videcemo hoce li sada biti bolje u Engleskoj), Lazovic se seljaka iz tim u tim, Pantelic ... vec smo ga opisali, a Mrdja, bez obzira na sve kvalitete, je ipak igrac iz domace lige, a kakva nam je liga svi znamo.
Krasic mora mnogo bolje da igra, Jovanovic takodje, Milijas pod hitno na klupu i ubaciti Tosica umesto njega. Rekao bi da Stankovic treba bolje da igra, ali on nikad nije pruzao partije u reprezentaciji kao sto je bio slucaj u Laciju i Interu tako da i ne ocekujem nesto od njega.
A i upali smo stvarno u najgoru grupu. Gledam juce Alzir - Slovenija, pa ono je sramota ko sve sve kvalifikovao na SP (a tek treba da vidim Novi Zeland, Severnu Koreju i slicne). Protiv takvih timova nasi cak i sa igrom kao juce bi uvalili 2-3 gola bez ikakvih problema.
Problem je sto igramo samo sa dugim loptama, a to uvek ne prolazi. Juce kao da su ocekivali da neko ce sutnuti dugacku loptu u sesnaesterac, Zigic ce je docekati i dati gol, posao resen.
Ma generalno ceo napad nam je los, Zigic gotovo i ne igra u Spaniji (videcemo hoce li sada biti bolje u Engleskoj), Lazovic se seljaka iz tim u tim, Pantelic ... vec smo ga opisali, a Mrdja, bez obzira na sve kvalitete, je ipak igrac iz domace lige, a kakva nam je liga svi znamo.
Krasic mora mnogo bolje da igra, Jovanovic takodje, Milijas pod hitno na klupu i ubaciti Tosica umesto njega. Rekao bi da Stankovic treba bolje da igra, ali on nikad nije pruzao partije u reprezentaciji kao sto je bio slucaj u Laciju i Interu tako da i ne ocekujem nesto od njega.
A i upali smo stvarno u najgoru grupu. Gledam juce Alzir - Slovenija, pa ono je sramota ko sve sve kvalifikovao na SP (a tek treba da vidim Novi Zeland, Severnu Koreju i slicne). Protiv takvih timova nasi cak i sa igrom kao juce bi uvalili 2-3 gola bez ikakvih problema.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Stankovic ne igra na svom nivou jer ne igra na poziciji na kojoj se najbolje snalazi. On treba da bude iza napadaca ali nazalost nemamo pouzdanog 'zadnjeg veznog'.
Od Krasica se mnogo vise ocekivalo, ali jos nije kasno da pokaze sta ume. Pantelic i Zigic su trebali da zamene mesta, no to je verovatno bio deo taktike trenera.
Milijas nije brz, ali zato ume dobro da 'proigra' saigrace sto ce, siguran sam, pokazati vec protiv Nemaca. Kuzmanovic je pokazao da nije pouzdan i da se ne treba oslanjati na njega, Petrovic je mlad i nema 'jakih' utakmica 'u nogama' .
Ja sam optimista, igrali smo dobro (na nivou ostalih reprezentacija koje su srecno pobedile) ali nismo bili koncentrisani do kraja. Siguran sam da su momci naucili lekciju i da ce protiv Nemacke dati svoj maksimum. A tada mogu da pobede bilo koga, jer to je fudbal i jedna sitnica moze da odluci mec.
Od Krasica se mnogo vise ocekivalo, ali jos nije kasno da pokaze sta ume. Pantelic i Zigic su trebali da zamene mesta, no to je verovatno bio deo taktike trenera.
Milijas nije brz, ali zato ume dobro da 'proigra' saigrace sto ce, siguran sam, pokazati vec protiv Nemaca. Kuzmanovic je pokazao da nije pouzdan i da se ne treba oslanjati na njega, Petrovic je mlad i nema 'jakih' utakmica 'u nogama' .
Ja sam optimista, igrali smo dobro (na nivou ostalih reprezentacija koje su srecno pobedile) ali nismo bili koncentrisani do kraja. Siguran sam da su momci naucili lekciju i da ce protiv Nemacke dati svoj maksimum. A tada mogu da pobede bilo koga, jer to je fudbal i jedna sitnica moze da odluci mec.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- rista
- Poruka: 123
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 14:21h
Što se kaže posle bitke svi generali, ali moje mišljenje je sledeće: Pantelić je u fudbalskom žargonu "tanak" igrač, niti je brz, niti je tehnički dobar-veoma slab dribler, tako da po meni nikako ne bi trebao da igra u tandemu sa Žigićem. Žigić je morao mnogo bolje da odreaguje u onoj sasvim solidnoj šansi ali...nije, trudio se ali mislim i da se dosta potrošio na vraćanja po loptu.
Odbrana je manje-više bila ok (naravno ne računajući ispad Kuzmanovića ali čovek to nije sigurno namerno uradio), Luković je po meni do isključenja bio jedan od boljih u odbrani.
Krasić je predstavljao najveće razočarenje-što se kaže baš mu nije bio dan, tako da ako čoveku nije išlo ja bih brzonogog Jovanovića prebacio na desnu stranu a umesto Krase uveo takođe brzog Tošića. Mislim da bi to sigurno bilo mnogo bolje rešenje i da bismo dobili na prodornosti.
Sad nam jedino ostaje da verujemo da će naši momci odigrati dosta bolje sa Nemcima i da će proraditi onaj naš "srpski inat" thumbup
Odbrana je manje-više bila ok (naravno ne računajući ispad Kuzmanovića ali čovek to nije sigurno namerno uradio), Luković je po meni do isključenja bio jedan od boljih u odbrani.
Krasić je predstavljao najveće razočarenje-što se kaže baš mu nije bio dan, tako da ako čoveku nije išlo ja bih brzonogog Jovanovića prebacio na desnu stranu a umesto Krase uveo takođe brzog Tošića. Mislim da bi to sigurno bilo mnogo bolje rešenje i da bismo dobili na prodornosti.
Sad nam jedino ostaje da verujemo da će naši momci odigrati dosta bolje sa Nemcima i da će proraditi onaj naš "srpski inat" thumbup
Poslednja izmena: rista, na dan utorak, 15. jun 2010. u 11:49h. Ukupno izmenjeno 1 put.
RISTA
- shomicus
tosic je u zadnjih nekoliko utakmica pokazao da je napredovao dosta,stankovic je istrosen fudbaler vec duze vreme,kljuc napada bi trebao da bude lazovic jer je brz igrac,prilicno dobar dribler i sto je najbitnije ume da namesti loptu nekome na tacnu,samo nam treba neko ko ce da je ubaci iza mreze,zigic bi eventualno te sigurne lopte mogao da prosledi u gol.Za mrdju se ne slazem jer bez obzira sto igra u jelen super ligi pokazuje rezultate i na prijateljskim utakmicama u reprezentaciji.Krasic je protiv gane bio los jer je trbeo ogroman pritisak protivnickih igraca svi su isli na njega ali su to trebali da iskoriste drugi jer nije srbija krasic,odbrana je pokazala jos jednom da je vredna svakog igraca koji igra ali taj napad je katastrofa a imam utisak da ce pantelic zapoceti u prvih 11 i protiv nemaca,a to nece da valja,rezultat se juri u prvih 20 min,jer posle toga svaki primljeni gol samo stvara dodatni teret i nervozu igracima,a kada se juri razlika onda se svaka greska placa sto smatram da nam se nece desiti protiv nemaca.Opet ponavljam,smatram da sa ozbiljnim i jakim timovima u utakmicu ulazimo mnogo sigurnije i obicno izvucemo povoljan rezultat ali zato sarlatanski prihvatamo i procenjujemo timove koji su do pre 10 god. bili autsajderi a sada su daleko vise napredovali i ojacali.Dugo smo mi pauzirali zbog sankcija i svih sr... koje nam se izdesavalo ali smo ipak mogli da pratimo druge i da vidimo koji su napredak postigli kroz godine.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13888
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Ne vidim razlog zasto bi iko podcenio Ganu, nisu oni tim za nabijanje gol-razlike.
U pitanju je tim koji je vice-sampion Afrike, a i njihova mlada reprezentacija (do 21 godinu) je prvak sveta.
U pitanju je tim koji je vice-sampion Afrike, a i njihova mlada reprezentacija (do 21 godinu) je prvak sveta.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Danas je lepo biti Srbin. Hvala momcima (i bogu) za radosne trenutke. Ziveli!!!
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Prosto neverovatno, nisam gledao maltene celu utakmicu ali sam stalno znao sta se desava 
Prvi gol, ceo Aerodrom Beograd se dere
Posle toga, gde god da prodjem stalno neki uzvici pored kafica, penal, stativa, precka...
I na kraju kad smo dobili, maltene kao da smo vec osvojili prvenstvo, svi zivi sviraju, zastava u svakom drugom autu... Prelep osecaj 

Prvi gol, ceo Aerodrom Beograd se dere

Fiesta!!
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
H V A L A B O G U! ... Srbija je pokazala koliko ima snage... Svaka im cast... Pogotovu Stojkovicu mom zemljaku
clap clap clap

Ista scena u bulevaru Despota Stefana... Bio sam u kaficu i bila je divna atmosfera... Onda su autobusi svirali, kola... Prava euforija... Samo da ovako odigramo i sa Australijom... thumbupdule0911 piše:Prosto neverovatno, nisam gledao maltene celu utakmicu ali sam stalno znao sta se desava
Prvi gol, ceo Aerodrom Beograd se derePosle toga, gde god da prodjem stalno neki uzvici pored kafica, penal, stativa, precka...
I na kraju kad smo dobili, maltene kao da smo vec osvojili prvenstvo, svi zivi sviraju, zastava u svakom drugom autu... Prelep osecaj
Poslednja izmena: mirke, na dan petak, 18. jun 2010. u 16:35h. Ukupno izmenjeno 1 put.

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Po Cacku jos uvek sviraju,upravo su mi neki prosli pored kuce. SRBIJAAAA! 

- mirke

- dukaorion
- Poruka: 99
- Član foruma od: subota, 28. mar. 2009. u 18:22h
- Kontakt:
war das ist Walter
ahhahahaha idemoooo trpaj boraniju
ahahhaha

- shomicus
povratak otpisanih war war war gazimo nemce ko *44-te.Samo0 nek pantelic greje klupu i eto nas u osmini finala. thumbup thumbup thumbup thumbup zuti zuti zuti zuti

A stojkovicu svaka cast,opravdao je anticevo poverenje

A stojkovicu svaka cast,opravdao je anticevo poverenje
- mirke
Pantelic se jadan trudi, ali nije za prvu postavu... Zigic je odradio lepo svoj deo posla... Vidic je bio nepazljiv, ali samo ozbiljno protiv Australije i eto nas u osmini finala, a kasnije sta bude... Kad smo pobedili Nemce sve ostalo je moguce... Napred Srbija uz himnu Boze pravde...

- rista
Da smo samo ovako usli i u mec sa Ganom gde bi nam kraj bio, ali neka je i ovako, samo da nam se uklope i ostali rezultati i da prodjemo grupu. Napred SRBIJO!!!! war war war Bravo i za Antica koju je postavu uveo na teren od prvog minuta, kao i odluka da Pantelica zadrzi na klupi, bez obzira koliko se on trudio.
RISTA
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Da je i Gana imala nekog Klosea sa crvenim kartonom i njih bi dobili. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- rista
- shomicus
spasio nas miroslav.Miroslave SRBINE.
Salu na stranu,momci su igrali srcem i to pravi rezultate,zigic nije pokazao najbolju igru ali je dovoljno da u svakoj utakmici namesti po jednu loptu za gol i to je dovoljno.Smatram da je mozda stankovic mogao malo da se odmori,deluje dosta iscrpljeno a na njegovo mesto da je usao tosic i to bi dodatno osvezilo igru ali sta je tu je bitna su tri boda i nista vise.Za sledeci mec svima sem stojkovicu selotejpom ruke uz telo i nema brige.
Ne postoji prosecan golman on ili te spasi ili te zakopa,ja mislim da nam je stojkovic definitivno kec iz rukava i da ce nas definitivno spasiti u predstojecim utakmicama.AJMO SRBIJO DO FINALA. war