Sad mi krivo što sam gledao u telefon, a ne na ulicu.
TAUNUS 17M by VBT
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: TAUNUS 17M by VBT
Vidio sam ga ali samo na sekund. Nešto sam čačkao po telefonu i dignem glavu kad sam došao do pješačkog i samo vidim zadnju desnu stranu auta na kratko. Vidio sam da je otišao u centar i onda sam u nadi da je tamo negdje parkiran kružio po centru ne bi li ga tamo vidio negdje. 
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
eh kad bi imao stalno bi bio pod habom kao i Vladamirke piše:Svaka cast... Eh kad bi nekad imao ovakav auto... hehe vid budale
Ma bice dana ...neki veci skup ..ili mozda NS drugi put. thumbupIosis piše:Vidio sam ga ali samo na sekund. Nešto sam čačkao po telefonu i dignem glavu kad sam došao do pješačkog i samo vidim zadnju desnu stranu auta na kratko. Vidio sam da je otišao u centar i onda sam u nadi da je tamo negdje parkiran kružio po centru ne bi li ga tamo vidio negdje.

- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
bossko77 piše:eh kad bi imao stalno bi bio pod habom kao i Vladamirke piše:Svaka cast... Eh kad bi nekad imao ovakav auto... hehe vid budale![]()

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2795
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
COABA
- Poruka: 14
- Član foruma od: petak, 11. dec. 2009. u 14:22h
Boris ako imas felne pasu li za taunusa 79 i dali bi prodaoBoris88 piše:svaka cast,trba imati volje za ovo thumbup p.s. mislim da imam iste felne
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1696
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
nisu ipak iste ali su jako slicne,pasu na taunusa ali ne zelim da ih prodajem posto planiram da ih stavim na auto jednog dana
rust is not a crime
- SKOLE
- Poruka: 137
- Član foruma od: utorak, 22. sep. 2009. u 03:41h
Majstore svaka vam cast..imamo i mi nekog taunusa isto 17m,pa se kanimo da se pocne nesto malo raditi oko njega...Ali vas je boli glava..sve cestitke..

- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h