Licno mislim da ce nekoliko vozaca biti bez posla na kraju sezone zbog losih rezultata.
Austin Dillon ... Mnogi misle da je stigao u Cup zbog dede (Richard Childress), ali je Dillon zapravo osvojio titule u Truck i Xfinity pre nego sto je promovisan u Cup. I nije bio los tokom prvih par godina, uglavnom vozac za 10-15. mesto. Ali prosle godine je zavrsio kao 29., a trenutno je takodje 29. u generalnom plasmanu. Kada se vidi koliko brzo Austin Hill napreduju u Xfinity, nece me iznenaditi ako taj #3 tim bude imao novog vozaca.
Austin Cindric ... Slicna situacija kao i sa Dillonom, dosao je u Cup nakon osvojene titule u Xfinity. U rookie Cup sezoni je bio 12., ali prosle godine 24., trenutno je 19. Slabi su to rezultati za nekoga ko vozi za Penske, posebno zato sto su njegove klupske kolege Logano i Blaney osvojili titule zadnje 2 godine. Kao i Dillonu, i Cindricu idu u korist porodicne veze posto je njegov cale Tim Cindric predsednik Penske.
Harrison Burton ... Dosao u NASCAR najvise zbog porodicnih veza (njegov cale Jeff Burton je bio relativno dobar vozac 1990-ih godina), ali bas lose vozi u Cup. U rookie sezoni 27. u generalnom plasmanu, prosle godine 31., sad je trenutno 32. Nema svoje sponzore tako da sam siguran da ce biti najuren na kraju sezone.
Ima tu jos vozaca kojima se drma posao, ali ova trojica su bas upecetljiva.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.