Tim se ne meri po jednom vozacu, zato i jeste tim.ja znam da se u f1 meri titulama. ne vidim po cemu bi nascar bio drugaciji.
Ako 1 vozac u timu osvoji titulu, a preostala 3 vozaca zavrse na 32., 35. i 38. pozicijama u generalnom plasmanu, onda nikako ne mozes reci da je tim imao uspesnu sezonu. Imao je jedan vozac u timu uspesnu sezonu, nikako ceo tim.
Pogledaj sta sam napisao gore. RFK kao tim je uspesniji nego Penske kao tim i prosle i ove sezone.to nije tacno. pa penske ima 2 titule u poslednje 2 godine. plus keselowskog od par godina ranije. kad je roush uzo zadnju?
Nikad ga neces ni videti u velikom timu. To i jeste poenta. Ima 32 godine, kad do sada nije dogurao do elitnog tima - nece nikada.ali mi jos nismo videli chastaina u velikom timu. mozemo samo nagadjati.
Propustas poentu mog komentara - njemu ni Hendrick ni Gibbs ni Penske nisu poslali ponudu. To je poenta - ne da li bi on prihvatio ponudu elitnog tima vec da li su elitni timovi uopste zainteresovani za njega.SHR koji se ugasio. Bas bi se lepo proveo. Jel mislis da bi Chastain isto tako odbio Hendrik?
Ta 3 elitna tima su imala 4 slobodna mesta proslo leto (#2, #18, #24 i #48) i ni jedan od njih nije poslao ponudu Chastainu vec su produzili ugovore sa drugim vozacima.
Jedine ponude koje je imao su od Trackhouse i SHR - to ti govori kakvo misljenje NASCAR svet ima o njemu. To su jako slabe ponude za "sledeceg Dale Earnhardta".