Nastavlja se vodjenje dnevnika nakon servisa, a i odradjen je djir po CeGeu.
Klasika servis - zamenjeno ulje, filter ulja, filter klime, filter goriva. Uz to, odradjen je pretres i stelovanje dobosa, ispostavilo se da su se fino rastimovali, rastavljeni su komplet i sada su opet perfektamente.
Takodje, morao sam da menjam i prstenove za CB, na autu su bili prstenovi kupljeni kod Vracara, neki zabarski... medjutim, povrsina je, ili premala da bi funkcionisali dobro u kombinaciji sa celicnim tockom, ili sam ja zab'o felericne. Desavalo se da drmusa volan, ali uvek u nekim drugacijim uslovima, nikad isto... nakon malo istrazivanja i diskusija, kao glavni uzrok su iskocili prstenovi. Kontaktirao sam Radeta iz Batajnice koji je odradio nove prstenove, saslusao sta je problem i sada je sve kako treba biti. Za momka sve preporuke, radi pstenove, radi distancere, radi srafove... ima svoju proizvodnju i cima se oko klijenata. Ako nekome treba, mogu i broj da posaljem u DM.
Par dana nakon servisa se krenulo i ka CG, ovog puta u Junu i mogu reci da vise ne planiram da idem u Julu i Avgustu. Manje ljudi, voda kao melem, cene jos nisu naduvane... sjajno. Naravno, CG kao CG, uvek su negde radovi i desava se da se stvara guzva na putevima, ali opet manje nego sto ce to biti slucaj u Julu i Avgustu.
Sto se tice Kice, klasika, debeli ne je*e zivu silu, jos jedno putovanje odradjuje uz osmeh... obozavam ga, jednostavno.
3k obrtaja = 90kmh.
Ono sto me specijalno odusevljava u CG su perionice, nekoliko puta sam pisao o tome, ali daleko su od nasih. Prvo i osnovno, operma je novija i kvalitetnija, za manje para dobija se vise pranja, ima ih na svakom cosku... a posebna prica su mi pene i deterdzenti u raznim bojama. Prosto me ove stvari odusevljavaju, odusevljenje vidite i na mojoj faci.
Finalna kilometraza i potrosnja ovih dana.
Opran i namirisan.
I dalje tvrdim da je autoput Milos Veliki (barem meni) najdosadnije parce asfalta koje sam ikada morao voziti, smer ka Cacku i ne toliko, ali smer ka Beogradu... kad god vozim tu deonicu, blago receno - place mi se od bezlicnosti i monotonosti.