Ko ti radio oko struje i mapiranja?
Ti da cutis

Ahahahah, realno.
To to... naravno, sve zavisi od situacije do situacije, ali drago mi je da znam da nije obavezno da bude samo 3k. Mislim, nit imam auto koji ispunjava uslove za ovu kategoriju, nit imam neki plan, nego je radoznalost u pitanju.dule0911 piše: ↑utorak, 22. okt. 2024. u 17:43h@Stefan148
Mozes da vozis vise. Registrujes ga kao regularni auto i imas ogranicenja u smislu cesceg tehnickog (na 2 godine), placas porez vrv veci a ne povlasceni, u Nemackoj ne mozes u centar grada sa njim (Umwelt-Zone) itd.
Ili kao jedan gospodin kojeg sam ovde upoznao, lepo raskaci sajlu sa menjaca i koristi telefon za brzinu, resen problem
Mislim da ce meni to ogranicenje biti ok, al radice busilica na bateriju ako bas zagusti. Ok je koriscenje ovih vozila cesto, al ovde ga sigurno necu koristiti po losem vremenu sto automatski eliminise 6-7 meseci ako ne i vise. Dalje, u modernom saobracaju, tj tenkovima u poredjenju sa fiestom, nije bas uvek bezbrizno staviti dvoje male dece, ovaj auto se savija kao konzerva. I onda dolazimo do glavnog problema a to je odrzavanje, i ovako sam je jedva sklopio jer delova ima sve manje, tj nema, sto je vise vozim bice vise problema da je odrzavam u dobrom stanju. Nije ovo Mercedes pa da za sve postoji deo, vec samo jedan stari truli Ford![]()
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Koliko očekuješ?mapiranje max snage je jos preostalo