Imam jedan problem,za koji bi neko rekao i da nije, ali hajde. Naime, na autu iz naslova mi se pojavio čudan zvuk iz prednjeg trapa, suvozačeva strana. Zvuk je prisutan samo na niskim spoljnim temperaturama. Zvuk se pojavljuje kada se prolazi preko većih neravnina, mislim da se pojavljuje kada amortizer ide na dole. Zvuk je kao da nešto pukne ili klank, otprilike. Nema nikakvih luftova nigde, promenjena jabučica točka, nije bila za zamenu, kao i oba stabilizatora koji, ruku na srce, nikad nisu menjani i bili su za zamenu. Bio kod dvojice najboljih trapadžija u KG, niko ništa sigurno, sve utegnuto maksimalno. Kažu, vozi dok ne počne da lupa stalno, auto je bezbedan. E sad, ono što mene interesuje je da li gumice balans štangle mogu da daju takve simptome, obzirom da njih nisam menjao, a kažu da su dobre. Ako nisu one, ne preostaje mi ništa drugo nego da krenem da oprugama, amortizerima ili šoljama. Jedino što mi pada na pamet je da se negde neka guma stegne na zimi, pa ima oteženo kretenje ,ili kasni, napne se, pa se naglo vrati. Mislim na neki od silena na ramenu, koji ne pokazuju luft na štangli,ali pri kretanju ima problema. Ovo je izraženije kada je volan namotan, u kombinaciji sa radom ogibljenja, tipa kada izlazim u rikverc iz dvorišta, volan namotan u desno, ima prevoj i na njemu se čuje to klank, jednom, i to ponekad. Čim grane proleće, sve nestaje, do kasne jeseni i nižih temperatura od 5 stepeni. Ima li nekakvih iskustava ili predloga, otelio sam se čitajući naše i strane forume i ništa kršteno ne mogu da zaključim. Hvala svima i pozdrav iz KG.