kyle piše: ↑subota, 17. maj 2025. u 11:14h
Pa tu smo na forumu kopirali i pričali o tome. Baš ću ja sad tražiti gde. Ali neverovatno kako si zaboravan i da me optužuješ da sam ja to izmislio.
Da, pricali smo o tome i tada sam ti rekao isto sta ti kazem sada - da pogresno tumacis ono sta je Pockrass rekao (ili u slucaju "fabrickih timova" - uopste nije rekao, rekao je neko drugi).
Secas se kada si mi pricao da Pockrass kaze da "postoje sanse da RFK napusti Ford"? Pa kada sam te pitao za link, dao si mi link gde Pockrass kaze "ovo su timovi koji nisu glavni za svoje proizvodjace, a pri tom su solidni, pa ce novi proizvodjaci pokusati da ih privuku". Znaci nigde veze da postoje sanse da ce RFK napustiti Ford, ali kod tebe i dalje stoji prica da Pocrkass kaze da postoje sanse da ce RFK napustiti Ford hehe.
Tako i ova prica za "fabricke timove" hehe. Sta-vise, Pockrass uopste nije ni rekao da su Penske, Hendrick i Gibbs najbitniji za Ford, Chevy i Toyotu - to je rekao Eric Estepp na svom youtube kanalu kada je analizirao pricu Pockrass o tome koje timove ce novi proizvodjaci pokusati privuci. I ti si okacio taj video snimak sa pricom "evo Pockrass kaze da su Penske, Hendrick i Gibbs fabricki timovi Forda, Chevroleta i Toyote".
This is an original Roush-Yates Ford FR9 V8, its the engine that was developed as a joint project between Ford Performance and Roush Yates Engines (RYE) to become the new engine of choice for Ford-powered NASCAR teams from 2009 onwards.
Jesi li ti uopste procitao sta si okacio ovde? Bukvalno si potvrdio ono sta ja pricam vec godinama - da motore pravi Roush-Yates, a Ford placa racune.
Nesto ne vidim da se Penske spominje u ovoj prici - ti si ipak ranije tvrdio da je taj motor 1/4 Penske jer neki nekadasnji inzenjeri Penskea sada rade za Roush-Yates

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.