Za godinu, dve provera nagriženosti unutrašnjeg isparivača, dogovor

Po mom ritmu vožnje filter treba da se menja dva puta godišnje, tako ta biće češća kontrola.
Sutra na otpad da se nađe cela plastika kod filtera klime i koja žabica za tapacire, da se sklopi da liči na auto.
Juče poručio srednju sajlu ručne ATE, danas javili da je stiglo, nisam se nadao tako brzo. Skupljam delove za servis ručne kočnice, krajevi sajli za doboš samo po 1 kom. ATE, TRW i BOSCH, naručiću sva tri, ako nekom zatreba ostaće jedan na oglase.
Sutra ako stignem u servis autoklime, mora na proveru i dopunu gasa, ne znam koje su cene usluga ali sam našao jednu interesantnu.
"Servisu predhodi besplatna kontrola auto klime koja traje svega 5 minuta."
piše još i sledeće
"Svi želimo da uštedimo. Ipak, imajte u vidu da je profesionalno čišćenje klime najefikasnije i najzdravije. Razni sprejevi, pene i druga priručna dezinfekciona sredstva će u nekim slučajevima pomoći, u drugima neće. Samostalno čišćenje klime može dovesti do raznih komplikacija, najpre nepravilnom upotrebom sredstava za dezinfekciju gde može doći i do uništavanja drugih, veoma bitnih delova auto klime.
Ako pitaju jel neko čistio klimu, ja ću reći da ja to nisam dirao, kakve četke??!!