Nascar zanimljivosti
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14168
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: Nascar zanimljivosti
Na prvom mestu mi je uvek nocna trka na Bristolu. Sta-vise, ove godine sam menjao planove za put na Balkan da bi se vratio u Ameriku do 13. septembra kada se vozi nocna trka na Bristolu.
Posle toga najvise ocekujem obe trke na Darlingtonu. Zadnjih nekoliko godina sam iscekivao i Chicago Street, takodje volim i Martinsville i Richmond.
Posle toga najvise ocekujem obe trke na Darlingtonu. Zadnjih nekoliko godina sam iscekivao i Chicago Street, takodje volim i Martinsville i Richmond.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 2622
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
e ovako. ja volim sva 3 super spidveja. i poslednju trku bi najviše voleo da je superspidvej. road staze najmanje volim. pokono mrzim. bristol mi je smorina. i volim IMS.
možda sam pre dover voleo, ono monster mile onaj trofej mi je isto bio simpa.
možda sam pre dover voleo, ono monster mile onaj trofej mi je isto bio simpa.
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
Ja nikada nisam voleo superspeedways, ali u zadnjih par godina sam ih prosto zamrzeo. Previse sudara i previse zutih zastava.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Talladega_500
- Yankee
Danas je u 95. godini zivota umro 1960. sampion Rex White.
U relativno kratkoj karijeri (od 1956. do 1964.) je vozio 233 trke. Zabelezio je 36 pol pozicija, 28 pobeda, 110 top 5 i 163 top 10.
Vozio je uglavnom Chevrolet za porodicni tim White Racing. Bio je jedan od prvih vozaca koji nije jurio samo najvece trke gde je zarada najveca vec se bas trudio da vozi punu sezonu i osvoji titulu.

U relativno kratkoj karijeri (od 1956. do 1964.) je vozio 233 trke. Zabelezio je 36 pol pozicija, 28 pobeda, 110 top 5 i 163 top 10.
Vozio je uglavnom Chevrolet za porodicni tim White Racing. Bio je jedan od prvih vozaca koji nije jurio samo najvece trke gde je zarada najveca vec se bas trudio da vozi punu sezonu i osvoji titulu.

- Boss
- Poruka: 2622
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
nikada samo što ti nick nosi ime jednogTalladega_500 piše: ↑petak, 18. jul 2025. u 23:11hJa nikada nisam voleo superspeedways, ali u zadnjih par godina sam ih prosto zamrzeo. Previse sudara i previse zutih zastava.

Best finish: 2nd (2022)