Boss piše: ↑utorak, 12. avg. 2025. u 11:06h
ma koga to interesuje kad se to nikad neće vratiti. bolje da je neko izvadio kako bi izgledalo da se samo pobede računaju, to me jako zanima.
Da se vodim tvojom logikom - "ma koga to interesuje da se racunaju samo pobede kad to nikada nece postojati".
čime se Nascar bavi: Gizijem, Keselovskim i Bubom
i onda se pitaju što je gledanost pala
NASCAR se ne bavi sa njima. Bavi se neki youtuber koji je odlucio da napravi video.
Do kraja je ostalo 12 trka od kojih samo jedan road course. Tako da bi najveće šanse imala 3 vozača: Hamlin, Bel i Larson za titulu.
Kako si uopste dosao do zakljucka da ce Hamlin, Bell ili Larson pobediti ijednu jos trku ove sezone? van Gisbergen skoro pa ima garantovanu pobedu na Rovalu, znaci zavrsice sezonu sa 5 pobeda.
i sad ti meni reci da Bernijev sistem nije bolji?
Haha pa ti i ovako pizdis svaki put kad van Gisbergen pobedi - pa sta bi tek bilo da osvoji titulu zato sto je imao najvise pobeda, a na svim ovalima bio 30.? Pa ti bi tek onda dobio nervni slom i vikao u sav glas "ovo je fejk".
i tale jel se sećaš kad si mi drvio da bi po Bernijevom sistemu šampion bio poznat na polovini sezone

U vecini sezona bi bio poznat vec na pola sezone, tj. vec na pola sezone mozes znati ko ce imati najvise pobeda.
Pa i ove sezone mozes otpisati neke vozace koji na papiru imaju dosta pobeda. Eto Bell nije pobedio trku jos od Phoenixa u martu. Larson isto, poslednja pobeda jos na Kansasu pocetkom maja. To bi ostavilo van Gisbergena i Hamlina. van Gisbergen verovatno pobedjuje Roval, to bi mu dalo 5 pobeda za sezonu.
Ova sezona je najbolji primer zasto se samo pobede ne smeju racunati, jer ce u protivnom sampion biti neko ko je 90% trka zavrsio na 30. poziciji...

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.