Dalje kroz centar Šalinaca, ekipa otišla, jedan je sigurno došao ujutru biciklom po hleb.
pravac Velika Morava, obala je blizu.
Ne znam da li je moglo bolje mesto da se nađe, terasa iznad reke sa klupama i stolom. Mir, tišina, Fiesta pozicije, ambijentalno osvetljenje.
Povremeno idilu su narušavali krici koji su se čuli kružno sa raznih strana, kad god bi uključili snimanje prestajalo bi. Garantovano je u pitanju "vilino kolo", ne znam šta bi drugo moglo biti?
A blizu je i Dunav, samo se prate znakovi pored puta i nema greške.
Na Dunavu se desio "bug" sa autom. Celo veče je bilo "maltretiranja" motora, svaki put kada uključi ventilator ja se zezam i kažem "105" C...
Na Dunavu sam isključio motor i posle par sekundi je uključio ventilator. Nikad se to nije desilo, nisam čuo da pali ventilator nakon gašenja?
Kontakt, idem u test mod, šaltam na temp. kad tamo 108C! Nije mi više bilo do zezanja, pomislim sigurno je ostao bez tečnosti, otvaram haubu, nivo normalan, miris normalan, sve ok?!
Palim auto i temp. za sekund 108 105 101 95 94. Pustio sam ga da se greje i na 105 nije uključio ventilator. Uključio sam klimu i dovezao se hladan, normalno.
Danas sam se nešto kratko vozio po gradu, skroz zaboravio na ovo juče! Sad moram da vidim kako radi sistem hlađenja na Fiesti, verovatno nema termoprekidače već sve radi preko senzora?