Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2025. sezona

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14889
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: 2025. sezona

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 00:17h

Hahahaha docekao Hamlin svojih 5 minuta da sjebe Chastaina za sve ono sta mu je Chastain radio zadnjih nekoliko godina.

Pobedio opet van Gisbergen, njegova 5. pobeda ove sezone. Na momente je izgledalo da i Larson ili Bell mogu da pobede, ali na kraju cini mi se 17 sekundi prednosti jer van Gisbergen nije otisao u zadnji pit stop.

Iz playoffa ispali Chastain (za samo 4 poena), Reddick, Wallace i Cindric.

Sledece sedmice Las Vegas.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 04:05h

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Boss
Poruka: 3104
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 08:39h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 00:17h
Hahahaha docekao Hamlin svojih 5 minuta da sjebe Chastaina za sve ono sta mu je Chastain radio zadnjih nekoliko godina.
Kaže Hamlin da nije bio obavešten (od spotera) u kojoj se poziciji nalazio Častain inače bi drugačije odigrao. I ja to mislim jer bolje da je pustio Rosa u nastavak nego što je pustio branioca titule Logana. Zamisli da ga Logano izbaci u sledećoj rundi ili čak izgubi titulu od njega u finalu. Častain ipak predstavlja manju opasnost.

E da ovo što se desilo Častainu sam je kriv kao što kaže. Za mene prosto neshvatljivo da napravi dve greške u boksu. A još neshvatljivije kako se pored te dve velike greške on na kraju i dalje našao ispred Logana i borio do poslednjeg kruga za prolazak. Na primer nije mi bilo jasno kako je Logano u stage 2 išao u pit a Častain nije?
Po meni ja bih u Nascar uveo pit limiter dugme, mislim da je to preko potrebno. Sve serije ga imaju.
Update

Hamlin 5
Gizi 5
Bel 4
Larson 3
Blejni 3
Bajron 2
Brisko 2
Eliot 2
Logano 1
Častain 1
Buba 1
Cindric 1
Beri 1
Dilon 1

Još četiri trke do kraja. Po sistemu dodele zlatnih medalja 14 vozača i dalje u igri :) Realno Hamlin, Bel, Larson i Blejni. E sad zamisli da je Gizi pobedio onaj prvi road course u COTA ;)

Evo šta je rekao Hamlin posle trke. Niko mu ništa nije javio a da je znao uradio bi najbolje za sebe tj. verovatno pustio Rosa a izbacio Logana.
Best finish: 2nd (2022)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 14:50h

Znao je Hamlin i te kako ko je na kojoj poziciji, ta njegova prica "nisam znao jesam li 10. ili 25." je bullshit. Kao sto rekoh gore, Chastain je toliko puta sjebao Hamlina svojom agresivnom voznjom tokom zadnjih nekoliko godina da je Hamlin konacno docekao sansu da mu uzvrati - i uzvratio mu je tako sto ga je izbacio iz playoffa. Cak i onda kada su se slupali u zadnjoj krivini, vidim Bowman skoro pa stao, verovatno razmisljao kako da pogura Chastaina u sledecu rundu, ali je onda ipak odlucio da prestigne, verovatno nije zeleo kaznu kao ona prosle godine na Martinsville.
Boss piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 09:14h
Još četiri trke do kraja. Po sistemu dodele zlatnih medalja 14 vozača i dalje u igri :) Realno Hamlin, Bel, Larson i Blejni.
U kom svetu bi bilo realno da Larson ili Blaney pobede 3 od zadnje 4 trke? Pa i da Bell pobedi 2 od zadnje 4 trke?

Po originalnom nacinu bodovanja samo 18 pozicija (na 4 trke) bi delilo prvu dvojicu i 30-ak pozicija na 4 trka prvog i treceg. Pa ti vidi sta je realnije da se desi - da neko nadoknadi 18-30 pozicija kroz 4 trke ili da neko pobedi 2 ili 3 od zadnje 4 trke. ;)

Slika

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:20h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 14:50h
Znao je Hamlin i te kako ko je na kojoj poziciji, ta njegova prica "nisam znao jesam li 10. ili 25." je bullshit. Kao sto rekoh gore, Chastain je toliko puta sjebao Hamlina svojom agresivnom voznjom tokom zadnjih nekoliko godina da je Hamlin konacno docekao sansu da mu uzvrati - i uzvratio mu je tako sto ga je izbacio iz playoffa. Cak i onda kada su se slupali u zadnjoj krivini, vidim Bowman skoro pa stao, verovatno razmisljao kako da pogura Chastaina u sledecu rundu, ali je onda ipak odlucio da prestigne, verovatno nije zeleo kaznu kao ona prosle godine na Martinsville.

okej ako je njemu bolje zauzvrat imati Logana u Penskeu koji znamo koliko je jak u Finiksu :) onda Hamlin nije baš inteligentan vozač.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:22h

Otkud tebi to da ce Logano uopste doci do Phoenixa? Ulazi u ovu rundu sa -24 i zadnje 2 trke je vozio ocajno lose. U sustini, mislim da ga samo pobeda u ovoj rundi vodi u Phoenix, a zadnjih par trka i Logana i Blaneya ne daju bas optimizam da ce do toga doci.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:25h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 14:50h

U kom svetu bi bilo realno da Larson ili Blaney pobede 3 od zadnje 4 trke? Pa i da Bell pobedi 2 od zadnje 4 trke?

Hamlin ima 5 pobeda. Znači ovima treba 2 pobede a ne 3 i onda se gleda broj drugih mesta. Belu bi trebala 1 pobeda.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:22h
Otkud tebi to da ce Logano uopste doci do Phoenixa? Ulazi u ovu rundu sa -24 i zadnje 2 trke je vozio ocajno lose. U sustini, mislim da ga samo pobeda u ovoj rundi vodi u Phoenix, a zadnjih par trka i Logana i Blaneya ne daju bas optimizam da ce do toga doci.
Pa kako je prošle godine došao do Finiksa a isto si kukao kako je Penske loš. Ali poenta je ono što sam rekao Častain se ne može meriti sa Loganom koji vozi za šampionski Penske. Tako da ako je Hamlin stvarno znao da svesno izbacuje Rosa a ne Logana a mogao je Logana izbaciti onda je napravio veliku grešku.
Ja evo mislim da kakva je konkurencija Častain ne bi došao do Finiksa. Znači Hamlin je sada mogao izbaciti Logana i posle Častaina. A ovako Logano u Penskeu to niko ne treba otpisati.
Evo čak i ugledni motorsport se slaže sa mnom

Hamlin may regret letting Logano advance over Chastain
Now the defending champion has a pathway back to Phoenix, his superpower

https://www.motorsport.com/nascar-cup/n ... /10765596/
He said as much to crew chief Chris Gayle upon climbing out of the car.

“I would not have passed him,” Hamlin said emphatically.

Why? Well, Logano is the defending three-time champion but that also would have meant the potential for one less Team Penske driver in the final four at Phoenix Raceway where they have won the past three championships.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:39h

Boss piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:32h
Hamlin ima 5 pobeda. Znači ovima treba 2 pobede a ne 3 i onda se gleda broj drugih mesta. Belu bi trebala 1 pobeda.
Hamlin ima i najvise 2. mesta, tako da tie-breaker bi isao njemu. Tako da i Bell i Blaney i Larson bi morali pobediti vise trka da ga prestignu.

A sanse da ce neko pobediti 3 od zadnje 4 trke su ravne nuli.
Pa kako je prošle godine došao do Finiksa a isto si kukao kako je Penske loš.
Ford je prosle godine usao u formu bas kada je bilo najbitnije. Pobedili su zadnje 2 trke u regularnom delu sezone i onda 5 od 10 playoff trka.
Pa kako je prošle godine došao do Finiksa a isto si kukao kako je Penske loš. Ali poenta je ono što sam rekao Častain se ne može meriti sa Loganom koji vozi za šampionski Penske. Tako da ako je Hamlin stvarno znao da svesno izbacuje Rosa a ne Logana a mogao je Logana izbaciti onda je napravio veliku grešku. ja evo msilim da kakva j ekonkurencij aČastain ne bi došao do Finiksa. znači Hamlin je sada mogao izbaciti Logana i posle Častaina. A ovako Logano u Penskeu to niko ne treba otpisati.
Razumljivo da je Logano veca opasnost za titulu nego Chastain, ali kao sto rekoh gore - Chastain i Hamlin imaju istoriju, Chastain ga je toliko puta slupao tokom godina, pa hail-Mary na Martinsville uz zid (koji je izbacio Hamlina iz finala)... Sve to je Hamlin pamtio. I ono juce je bila osveta. Hamlin je poslednji put imao svadje sa Loganom pre mozda 15-ak godina kada je polomio jel bese stopalo nakon sudara sa Loganom, ali posle toga njih dvojica nisu imali rivalitet, a protiv Chastaina ima dosta mrznje.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:52h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:39h
Boss piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:32h
Hamlin ima i najvise 2. mesta, tako da tie-breaker bi isao njemu. Tako da i Bell i Blaney i Larson bi morali pobediti vise trka da ga prestignu.

Jel si izbrojao? Ja jesam

Broj drugih mesta:

Hamlin 4
Bel 4
Larson 3
Blejni 0

Što znači i da Larson može doći do 5 pobeda pa imati još jedno drugo mesto i onda se gleda broj trećih mesta :)

Ali ajd da ne komplikujemo sa Larsonom evo recimo da najrealnije šanse imaju dvojica a to su Hamlin i Bel. Belu bi znači trebala samo 1 pobeda da dođe do 5 imao bi onda on i Hamlin jednak bnroj pobeda i jednak broj drugih mesta. I onda ko ima više trećih mesta a to je opet promenljivo u poslednjim trkama. Ali trenutno Hamlin dva treća mesta a Bel tri treća mesta :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 18:00h

Znaci niko ne bi stigao Hamlina - i to je ova sezona jos kao nesto zanimljiva na racun pobeda.

Prosle godine u ovo doba Larson je imao 6 pobeda, niko drugi nije imao vise od 3. Godinu dana pre toga Byron isto 6 pobeda na 4 trke pre kraja, niko drugi nije imao vise od 3.

Znaci cak i da taj sistem bude odobren (a nikada nece biti), opet je sampion poznat daleko pre kraja sezone.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 18:03h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 18:00h
Znaci niko ne bi stigao Hamlina
Opet ti ne čitaš. Bel ima isti broj drugih mesta i veći broj trećih mesta od Hamlina. Belu treba samo 1 pobeda u preostale 4 trke :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 19:25h

Jeste, ali to zahteva i da Bell pobedi jos jednu trku i da Hamlin ni jednom do kraja sezone ne zavrsi kao 2. ili 3.

Opet spominjem ovo:

Po originalnom nacinu bodovanja samo 18 pozicija (na 4 trke) bi delilo prvu dvojicu i 30-ak pozicija na 4 trka prvog i treceg. Pa ti vidi sta je realnije da se desi - da neko nadoknadi 18-30 pozicija kroz 4 trke ili da neko pobedi 2 ili 3 od zadnje 4 trke. ;)

Slika

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:03h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 19:25h
Jeste, ali to zahteva i da Bell pobedi jos jednu trku i da Hamlin ni jednom do kraja sezone ne zavrsi kao 2. ili 3.

ali i da Bel ne završi kao 2 i 3. Ima tu varijacija. ali poenta je da trenutno belu treba samo 1 pobeda. mi pričamo o realnim šansama za naslov. i ne možeš reći da hamlin i bel po sistemu medalja nemaju realne šanse.
Talladega_500 piše:
Pa ti vidi sta je realnije da se desi - da neko nadoknadi 18-30 pozicija kroz 4 trke ili da neko pobedi 2 ili 3 od zadnje 4 trke. ;)

I opet ti po svom kao da ništa nisam napisao. Belu treba JEDNA POBEDA pobogu čoveće pa ne pišem kineski
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 17:39h

Hamlin ima i najvise 2. mesta,
Ovo nije prvi put da pišeš neistine u raspravi sa mnom.

A da te podsetim kad sam prvi put spomenuo sistem medalja ti si rekao da bi šampion bio poznat na polovini sezone. I to sam ti dokazao da nije tačno.
Talladega_500 piše:

Slika
e vidiš po ovom sistemu bodovanja izračunaj u ove preostale 4 trke koliko je belu dozvoljeno da preda bodova briskou (po trci). e i to je ono što je bezveze. što se vozi na poene, ne daje se maksimum, ne rizikuje se, i to bude na kraju dosadno.
evo ja sam izračunao. bel može pustiti briskoa da u te 4 trke pobedi a on (bel) da završava treći i bio bi šampion (bel). to je po bodovanju koje je važilo do 2003.

e to taktiziranje je bezveze.

a po sistemu medalja mi bi sad imali da je belu potrebna samo jedna pobeda i onda loptica prelazi u hamlinovo dvorište on onda mora da vija rezultat i tako dalje. skroz zanimljivije.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:37h

Boss piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:23h
ali i da Bel ne završi kao 2 i 3. Ima tu varijacija. ali poenta je da trenutno belu treba samo 1 pobeda. mi pričamo o realnim šansama za naslov. i ne možeš reći da hamlin i bel po sistemu medalja nemaju realne šanse.
Sanse su minimalne da bi do kraja sezone Bell pobedio jos jednu trku, a Hamlin ni jednom zavrsio kao 2. ili 3. Pa Hamlin je trenutno u daleko boljoj formi nego Bell.
I opet ti po svom kao da ništa nisam napisao. Belu treba JEDNA POBEDA pobogu čoveće pa ne pišem kineski
Jedna pobeda PLUS da Hamlin ni jednom ne zavrsi kao 2. ili 3.

I to pricamo samo o dvojici vozaca.
Ovo nije prvi put da pišeš neistine u raspravi sa mnom.
A da te podsetim kad sam prvi put spomenuo sistem medalja ti si rekao da bi šampion bio poznat na polovini sezone. I to sam ti dokazao da nije tačno.
Kad bi realno gledao situaciju, da sampion bi bio poznat vec na pola sezone. Ali ti gledas situaciju kako si gore napisao "po sistemu dodele zlatnih medalja 14 vozača i dalje u igri" - znaci ti gledas situaciju da Dillon ili Berry ili Cindric jos uvek mogu pobediti jos 4 trke i na taj nacin stici Hamlina hehe.

Od kada ja pratim NASCAR vec skoro 25 godina, samo dva puta pamtim da je neko preokrenuo broj pobeda u drugom delu sezone. Jednom je Edwards to uradio protiv Buscha, drugi put Stewart u onoj sezoni kada je pobedio 5 od 10 playoff trka.
evo ja sam izračunao. bel može pustiti briskoa da u te 4 trke pobedi a on (bel) da završava treći i bio bi šampion (bel). to je po bodovanju koje je važilo do 2003.
I u cemu je problem? Ako je Bell bio dovoljno dobar da napravi +55, zasto onda ne bi imao pravo da kalkulise koji rezultati su mu potrebni do kraja sezone?
a po sistemu medalja mi bi sad imali da je belu potrebna samo jedna pobeda i onda loptica prelazi u hamlinovo dvorište on onda mora da vija rezultat i tako dalje. skroz zanimljivije.
Ti pricas to "fali samo jedna pobeda" kao da u NASCAR-u pobedjuju samo 2-3 vozaca pa eto pobeda Bella ce sigurno doci. Bell je imao dobar pocetak sezone, vecina njegovih pobeda su stigle tada. I onda je pobedio Bristol pre par trka kada je vodio samo 12 od 500 krugova i to ga je spasio caution u finisu.

Na osnovu prikazane voznje tokom zadnjih par meseci, sanse su mnogo vece da Bell nece pobediti ni jednu vise trku nego da hoce.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:48h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:37h

Jedna pobeda PLUS da Hamlin ni jednom ne zavrsi kao 2. ili 3.

plus da bel ne završi kao 2. možemo ovako do sutra. šta je poenta u sistemu medalja konkretno na ovom primeru. belu treba sada samo jedna pobeda. on recimo u las vegasu pobedi onda hamlin mora da bude drugi. i bude drugi u martinsvilu. onda bel mora u finiksu da bude 2 da bi bio šampion. znači stalno imamo neku napetost.

a po sistemu bodovanja eno izračunao sam ti, vodeći vozi na poene kolko mu je dovoljno.
Talladega_500 piše:

Slika
Vidi da uprostimo. Ako dosad nisi shvatio. Sistem medalja je konstantno vijanje davanje maksimuma. Sistem bodovanja je evo konkretno ovde ovom vodećem je dovoljno da završava 2, 3, 4 ili više pozicija iza ovog drugoplasiranog i biće šampion.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:58h

Opet ti sa tim "samo jedna pobeda". Covece nije ti ovo F1 pa da samo nekoliko vozaca pobedjuje celu sezonu, u NASCAR-u imas barem 10-ak vozaca koji mogu da pobede svakog vikenda plus jos barem 5 koji mogu iznenaditi.

I cak i da se sve to desi sta bi ti voleo da se desi - opet imas samo 2 vozaca koji konkurisu za titulu. Po mom sistemu bodovanja jedan obican DNF bi bacio Bella sa 1. na 4. mesto, a po tvom sistemu Bell ostaje verovatno drugi cak i da sve 4 poslednje trke se slupa.
Boss piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:48h
a po sistemu bodovanja eno izračunao sam ti, vodeći vozi na poene kolko mu je dovoljno.
A sta ako jedan od njih bude imao DNF? Ili slab pit stop? Ili upadne u guzvu u finisu posle restarta?

Milion stvari koje se mogu desiti kada imas 40 auta na stazi. Ti pricas kao da su samo njih dvojica na stazi, pa eto ako jedan pobedi drugi "samo" treba da zavrsi u top 3 da bi odrzavao prednost.
Boss piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:57h
Vidi da uprostimo. Ako dosad nisi shvatio. Sistem medalja je konstantno vijanje davanje maksimuma. Sistem bodovanja je evo konkretno ovde ovom vodećem je dovoljno da završava 2, 3, 4 ili više pozicija iza ovog drugoplasiranog i biće šampion.
Tvoj sistem medalja nagradjuje samo dobre dane i nista vise. Po tvom sistemu vozaci nista ne gube ako se slupaju, mogu imati i 25 DNFs i opet osvojiti titulu. Tako da tvoj sistem uopste ne nagredjuje celu sezonu - nagradjuje samo dobre dane.

Moj sistem je taj koji nagradjuje ili unazadjuje svaku trku u sezoni jer DNF ima iste posledice kao i pobeda (samo u negativnom smislu).
Sistem bodovanja je evo konkretno ovde ovom vodećem je dovoljno da završava 2, 3, 4 ili više pozicija iza ovog drugoplasiranog i biće šampion.
Po tvom sistemu Hamlin i Bell mogu imati DNF na svakoj od poslednje 4 trke i opet bi zavrsili 1-2 u generalnom plasmanu. ;)

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:09h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:00h
Opet ti sa tim "samo jedna pobeda". Covece nije ti ovo F1 pa da samo nekoliko vozaca pobedjuje celu sezonu, u NASCAR-u imas barem 10-ak vozaca koji mogu da pobede svakog vikenda plus jos barem 5 koji mogu iznenaditi.

I cak i da se sve to desi sta bi ti voleo da se desi - opet imas samo 2 vozaca koji konkurisu za titulu. Po mom sistemu bodovanja jedan obican DNF bi bacio Bella sa 1. na 4. mesto, a po tvom sistemu Bell ostaje verovatno drugi cak i da sve 4 poslednje trke se slupa.
koga bre interesuje drugo mesto? čoveče ti si se pogubio. i kažeš šta bi bilo kad bi bel dnf. čekaj bre a šta bi bilo kad bi brisko dnf? daj se saberi ne možeš samo terati na svoju vodenicu.

mi smo počeli od toga da si ti rekao da bi šampion bio poznat na polovini sezone što APSOLUTNO NEMA VEZE SA VEZOM. eto ja bih se tu sad zaustavio suvišno mi je dalje išta pričati.

i vidim stalno ti smeta dva vozača u borbi za titulu ti bi više. pa nekad su i samo 2 vozača sasvim dovoljna ako imamo pravi show. na primer f1 2021 je za knjige. ono edvards vs stjuart (2011) isto.
e da i tada je stjuart pobedio 3 trke u poslednje 4. a ti kažeš kako je nemoguće da bel pobedi jednu lol
i pazi tek ovo stjuart cele sezone nije imao NI JEDNU pobedu u reg. delu. a onda u poslednjih 10 trka razvalio i pobedio edvardsa na tie-break. ali je nemoguće da bel koji je u reg delu imao 3 pobede sada pobedi jednu lol
e da i jedna od belovih pobeda je iz finiksa koja se vozi i na kraju. al eto nemoguće je lol
tako si rekao i za ovo logano vs častain da častain nema šanse. čoveče pa trebalo je dve kazne za častaina i još da ga hamlin obiđe u zadnjem krugu da bi logano prošao. ej bre. više sreće nego pameti.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:00h
u NASCAR-u imas barem 10-ak vozaca koji mogu da pobede svakog vikenda plus jos barem 5 koji mogu iznenaditi.

ali eto nemoguće je da je bel među njima hahahaha čoveče sam sebe demantuješ :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:38h

Ma u 95% sezona znas vec na pola ko ce imati najvise pobeda na kraju sezone. Naravno, bilo bi izuzetaka kada neko zaista preokrene u finisu ili neko pobedi 3 od zadnje 4 trke, ali to se desi jednom u 10-15 godina. Zbog toga sam i napustio F1 i okrenuo se NASCAR-u jer mi je bila muka da moram cekati 10 godina da vidim kakvu-takvu borbu za titulu.

Ko god da je pratio ovu sezonu mogao je da vidi da je Bell bio u odlicnoj formi na pocetku i onda postepeno padao. Porediti Bella ove sezone sa Stewartom koji je pobedio 5 od 10 playoff trka je smesno - jer je Stewart lose poceo i onda usao u formu u finisu, a Bell obrnuto. Bell je covece pobedio 3 od prve 4 trke i onda se nije video celu sezonu sve do nedavno na Brisolu kada je pobedio zbog kasnog restarta. I ti meni ovde pricas o nekom preokretu i kako je jos uvek moguce da dodje do najvise pobeda... Bellov prosek na Phoenixu u jesenjem delu sezone je 15,4. mesto.

Bell je vodio 282 kruga u celoj sezoni, od toga broja 215 je opalo na samo 3 staze. Nakon pobede na Phoenixu, na 17 od narednih 28 trka nije vodio ni jedan krug. Od tih preostalih 11 trka, na 7 je vodio jednocifren broj.

I ti meni posle svega to pricas o Bellu kao kandidatu za titulu po tvom sistemu bodovanja... hahahaha
ali eto nemoguće je da je bel među njima hahahaha čoveče sam sebe demantuješ :)
Moguce je da je Bell medju njima, ali su mnogo vece sanse da nece biti jedan od njih.

A ne kao tvoje price, "ma Bellu treba samo jos jedna pobeda, to je nista"... hahahaha

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:49h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:38h
Bell je covece pobedio 3 od prve 4 trke i onda se nije video celu sezonu sve do nedavno na Brisolu kada je pobedio zbog kasnog restarta. I ti meni ovde pricas o nekom preokretu i kako je jos uvek moguce da dodje do najvise pobeda... Bellov prosek na Phoenixu u jesenjem delu sezone je 15,4. mesto.
čoveče isto si pisao i o nekom proseku častaina i razbio te. velike sreće si imao što je 2x kažnjen radi bezazlene situacije. što on i sam kaže unforced errors. logano (i ti) više sreće nego pameti.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:38h
Ma u 95% sezona znas vec na pola ko ce imati najvise pobeda na kraju sezone.
evo da te pitam onda. znači po sistemu medalja ti tvrdiš da će hamlin biti šampion?

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:54h

Ko me razbio? Prosek na Rovalu mu je bio 24,5. mesto pre jucerasnje trke. Juce zavrsio 21.

Bas me je "razbio" hahahaha hahahaha hahahaha

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:56h

inače za tvoju informaciju na polovini sezone (a to je atlanta) TRI VOZAČA su imali isti broj pobeda po 3. Tako da to je još jedna glupost koju si mogao izjaviti. Ti si tad znao da će Hamlin biti šampion lol
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 21:54h
Ko me razbio? Prosek na Rovalu mu je bio 24,5. mesto pre jucerasnje trke. Juce zavrsio 21.

Bas me je "razbio" hahahaha hahahaha hahahaha
šteta što nismo zajedno gledali trku jer do poslednjeg kruga ako si navijač logana si grizao nokte :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 22:07h

Kao sto ti rekoh, bude jedna sezona svakih 10-15 godina gde na racun pobeda bude koliko-toliko izjednaceno... ;)

Nisam navijac Logana, ali uopste nisam grizao nokte. Logano je imao losiji dan nego sto inace ima na Rovalu dok je Chastain imao dan kao sto se ocekivalo. Ti meni kazes da me je Chastain razbio, a on je bukvalno zavrsio na skoro istoj poziciji koja mu je prosek na Rovalu... ;)

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 22:10h

Slika

evo posle atlante 18-e trke polovina sezone generalni plasman. e sad mi objasni kako si ti tada znao da će hamlin do kraja godine imati najviše pobeda? evo baš bih voleo da čujem to. sve sam čuo ali ovo još nisam :rotfl:

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 22:13h

Nisam znao da ce Hamlin imati najvise pobeda, ali sam znao da Bell nece imati. Kao sto ti rekoh gore - Bell posle svoje 3. pobede na 17 od 28 trka nije vodio ni jedan krug, a na 7 od preostalih 11 trka je vodio samo jednocifren krug.

To je ostavilo Hamlina i Larsona da konkurisu za najvise pobeda, kada je i Larson ispao videlo se da ce Hamlin imati najvise pobeda.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 6. okt. 2025. u 22:16h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 22:07h
Kao sto ti rekoh, bude jedna sezona svakih 10-15 godina gde na racun pobeda bude koliko-toliko izjednaceno... ;)

Nisam navijac Logana, ali uopste nisam grizao nokte. Logano je imao losiji dan nego sto inace ima na Rovalu dok je Chastain imao dan kao sto se ocekivalo. Ti meni kazes da me je Chastain razbio, a on je bukvalno zavrsio na skoro istoj poziciji koja mu je prosek na Rovalu... ;)
pa dobro mi se sad možemo praviti da trku nismo gledali. častain je izgubio od samog sebe da pojednostavim. ajde jednu onu grešku da napravi ali DVE i opet bude do poslednjeg kruga u Round of 8. Zato shhhh :) Jer ti si nešto drugačije pričao. Kažem više sreće nego pameti.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 6. okt. 2025. u 22:13h
Nisam znao da ce Hamlin imati najvise pobeda, ali sam znao da Bell nece imati. Kao sto ti rekoh gore - Bell posle svoje 3. pobede na 17 od 28 trka nije vodio ni jedan krug, a na 7 od preostalih 11 trka je vodio samo jednocifren krug.

To je ostavilo Hamlina i Larsona da konkurisu za najvise pobeda, kada je i Larson ispao videlo se da ce Hamlin imati najvise pobeda.
čekaj jel si ti na polovini sezone znao da će Hamlin do kraja imati najviše pobeda ili nisi znao?

Odgovori

Povratak na „Nascar“