Boss piše: ↑ponedeljak, 6. okt. 2025. u 20:23h
ali i da Bel ne završi kao 2 i 3. Ima tu varijacija. ali poenta je da trenutno belu treba samo 1 pobeda. mi pričamo o realnim šansama za naslov. i ne možeš reći da hamlin i bel po sistemu medalja nemaju realne šanse.
Sanse su minimalne da bi do kraja sezone Bell pobedio jos jednu trku, a Hamlin ni jednom zavrsio kao 2. ili 3. Pa Hamlin je trenutno u daleko boljoj formi nego Bell.
I opet ti po svom kao da ništa nisam napisao. Belu treba JEDNA POBEDA pobogu čoveće pa ne pišem kineski
Jedna pobeda PLUS da Hamlin ni jednom ne zavrsi kao 2. ili 3.
I to pricamo samo o dvojici vozaca.
Ovo nije prvi put da pišeš neistine u raspravi sa mnom.
A da te podsetim kad sam prvi put spomenuo sistem medalja ti si rekao da bi šampion bio poznat na polovini sezone. I to sam ti dokazao da nije tačno.
Kad bi realno gledao situaciju, da sampion bi bio poznat vec na pola sezone. Ali ti gledas situaciju kako si gore napisao "po sistemu dodele zlatnih medalja 14 vozača i dalje u igri" - znaci ti gledas situaciju da Dillon ili Berry ili Cindric jos uvek mogu pobediti jos 4 trke i na taj nacin stici Hamlina hehe.
Od kada ja pratim NASCAR vec skoro 25 godina, samo dva puta pamtim da je neko preokrenuo broj pobeda u drugom delu sezone. Jednom je Edwards to uradio protiv Buscha, drugi put Stewart u onoj sezoni kada je pobedio 5 od 10 playoff trka.
evo ja sam izračunao. bel može pustiti briskoa da u te 4 trke pobedi a on (bel) da završava treći i bio bi šampion (bel). to je po bodovanju koje je važilo do 2003.
I u cemu je problem? Ako je Bell bio dovoljno dobar da napravi +55, zasto onda ne bi imao pravo da kalkulise koji rezultati su mu potrebni do kraja sezone?
a po sistemu medalja mi bi sad imali da je belu potrebna samo jedna pobeda i onda loptica prelazi u hamlinovo dvorište on onda mora da vija rezultat i tako dalje. skroz zanimljivije.
Ti pricas to "fali samo jedna pobeda" kao da u NASCAR-u pobedjuju samo 2-3 vozaca pa eto pobeda Bella ce sigurno doci. Bell je imao dobar pocetak sezone, vecina njegovih pobeda su stigle tada. I onda je pobedio Bristol pre par trka kada je vodio samo 12 od 500 krugova i to ga je spasio caution u finisu.
Na osnovu prikazane voznje tokom zadnjih par meseci, sanse su mnogo vece da Bell nece pobediti ni jednu vise trku nego da hoce.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.