Znam da je tema stara, ali da ne otvaram novu...
Boćni senzori na mom Cmaxu 2016. imaju neku svoju čudnu logiku. Kada idem natrag ili naprijed i držim volan ravno, rade sasvim normalno. Ako smotam volan skroz u jednu stranu počnu da pište i crveni se sa bočne strane na displayu iako nema nikakve prepreke.Čim ispravim volan opet rade normalno. Kakve to veze ima jedno s drugim? Auto sigurno ima senzor kuta volana radi ESPa, sad dali je to povezano s bočnim senzorima zna li itko?
Parking senzori
- Alex_95
- Poruka: 3
- Član foruma od: utorak, 14. okt. 2025. u 05:25h
Re: Parking senzori
Vaskrsavam temu koja je matora - ali zanima me da li neko od vas ima neku funkciju koja se zove Park Pilot?
Kad ubacim u rikverc board kompjuter pokaže "Park Pilot: ON" ali ja se normalno parkiram sa upaljenim parking senzorima.
Jel neko zna da li je ovo ono autonomno parkiranje ili samo tako zovu parking senzore?
Kad ubacim u rikverc board kompjuter pokaže "Park Pilot: ON" ali ja se normalno parkiram sa upaljenim parking senzorima.
Jel neko zna da li je ovo ono autonomno parkiranje ili samo tako zovu parking senzore?
- dax92
-
- Poruka: 7658
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Parking senzori
Meni koliko je poznato, to je samo njihov naziv za parking senzore.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()