Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2025. sezona

Odgovori
Boss
Poruka: 3360
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Re: 2025. sezona

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:33h

pa japanci to imaju i zove se Super GT. čak su se jednu godinu ujedinili sa nemačkim DTM. ali kad dođu u ameriku za taleta je to this is not your country hahahaha i on meni priča da je larson rasista hahahaha hahahaha hahahaha
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:31h
I dan danas stojim iza toga da je NASCAR americki sampionat i da samo americke firme trebaju da se takmice.
pre nekoliko nedelja si rekao da si tako pričao dok si bio mlad. ali vidimo da i dalje tako misliš. kao što sam ti i rekao nisi se ti promenio a-a :)
Best finish: 2nd (2022)

Talladega_500
Yankee
Poruka: 15255
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:45h

Znaci kod tebe postoji mogucnost da neko bude rasista prema auto brendu? hahahaha
pa japanci to imaju i zove se Super GT. čak su se jednu godinu ujedinili sa nemačkim DTM. ali kad dođu u ameriku za taleta je to this is not your country
Jel bi imalo smisla da Juventus igra Premijer Ligu? Da Partizan igra NBA ligu? U kom svetu ima smisla da stranci ucestvuju u domacem sampionatu? Bez obzira da li je rec o Toyoti u NASCAR-u ili Chevroletu u Super GT - kakav je to domaci sampionat gde stranci ucestvuju?
pre nekoliko nedelja si rekao da si tako pričao dok si bio mlad. ali vidimo da i dalje tako misliš. kao što sam ti i rekao nisi se ti promenio a-a :)
Ne, pre nekoliko sedmica sam rekao da mi ime brenda nije bitno. To nema nikakve veze sa ovim sta ti danas pises.
Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:09h
pa tako su i onom pikeu zakačili da je rasista a čoveku najbolji prijatelj crnac :)
Evo posedujem i ja Toyotu pa ti opet tvrdis da sam rasista prema Toyoti. hahahaha
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 21:29h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:47h

Jel bi imalo smisla da Juventus igra Premijer Ligu? Da Partizan igra NBA ligu? U kom svetu ima smisla da stranci ucestvuju u domacem sampionatu? Bez obzira da li je rec o Toyoti u NASCAR-u ili Chevroletu u Super GT - kakav je to domaci sampionat gde stranci ucestvuju?

pusti ti te sportove sa loptom. barem je motosport poznat po tome što okuplja car makere sa svih strana. Jel u supercarsu voze samo australijski brendovi? rekao sam ti za spoj japanskog super gt i dtm nažalost to nije moglo zaživeti jer je bilo skupo. zatim taj dtm je pre imao brendove koji nisu iz nemačke. pa kako to ako se zove Deutsche Tourenwagen Meisterschaft :) Zatim BTCC isto ima strane brendove.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 22:39h

Razumem ja to, ali mi se to ne svidja. Domaci sampionati trebaju da imaju samo domace timove. I onda pored toga ako hoce da imaju evropski ili svetski sampionat, onda ih pomesati sve da se vidi ko je najbolji od najboljih.

Jer ovako nema ni mnogo smisla da se recimo Alfa Romeo takmici u britanskoj seriji turistickih automobila ili slicno. I na osnovu tog misljenja smatram da Toyoti nije mesto u NASCAR-u - ne zato sto kao diskriminisem protiv Toyote ili zato sto pratim Trumpovu ideologiju "Amerika samo Amerikancima", jer bi rekao potpuno isto i da se Chevrolet i Ford odluce takmiciti u nekom japanskom takmicenju.
Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 21:29h
pusti ti te sportove sa loptom.
Zasto? U cemu je razlika da Juventus hoce da igra u Premier Ligi sa Alfom Romeo da se takmici u britanskoj seriji turistickih automobila?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Boss

Poruka od Boss » utorak, 4. nov. 2025. u 10:33h

zar nije nascar nekad imao i trku van amerike?
i tojota da nije ušla šta bi smo imali samo chevy vs ford kao u onoj siromašnoj australijskoj seriji.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 22:39h
jer bi rekao potpuno isto i da se Chevrolet i Ford odluce takmiciti u nekom japanskom takmicenju.

pa ford se godinama takmiči u australijskoj touring car seriji pa se nisi bunio. :)
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 22:39h

Zasto? U cemu je razlika da Juventus hoce da igra u Premier Ligi sa Alfom Romeo da se takmici u britanskoj seriji turistickih automobila?
oni već to igraju i to se zove Liga Šampiona :)

9:00

evo i on se slaže sa juniorom da ni taj stari bodovni sistem nije bio savršen.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 4. nov. 2025. u 14:34h

Boss piše:
utorak, 4. nov. 2025. u 11:49h
Tu i tamo u Kanadi i Meksiku.
pa ford se godinama takmiči u australijskoj touring car seriji pa se nisi bunio. :)
Ford se u Australiji vodi kao domaci brend.
oni već to igraju i to se zove Liga Šampiona :)
Haha igranje Juventusa u Premier Ligi je "Liga Sampiona"? hahahaha

Znaci Liga Sampiona je Juventus plus jos 17 engleskih timova?

Priznaces da bi igranje stranaca u domacoj ligi bilo besmisleno, zar ne? Zato strani timovi ne igraju u domacim ligama i to bi trebalo primeniti i u automobilskom svetu.
9:00

evo i on se slaže sa juniorom da ni taj stari bodovni sistem nije bio savršen.
Originalni bodovni sistem nije bio perfektan samo onima koji gledaju samo pobede i ignorisu sta se desavalo na ostalim trkama - kao da te ostale trke i nisu bile vozene.

Pravi generalni plasman ove godine:

Slika

Boss

Poruka od Boss » utorak, 4. nov. 2025. u 22:42h

Talladega_500 piše:
utorak, 4. nov. 2025. u 14:34h
Boss piše:
utorak, 4. nov. 2025. u 11:49h
Tu i tamo u Kanadi i Meksiku.

Očekivao sam od tebe više s obzirom da se hvališ kako niko ne poznaje sport bolje od tebe :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 4. nov. 2025. u 23:34h

Pricas o egzibiciji ;)

Pisao sam o tome, potrazi na temi o zanimljivostima.

Slika
Boss piše:
utorak, 4. nov. 2025. u 22:42h
Očekivao sam od tebe više s obzirom da se hvališ kako niko ne poznaje sport bolje od tebe :)
Ne, ne "niko" vec samo povrsni navijaci ili oni koji uopste ne prate odredjene serije. ;)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 5. nov. 2025. u 02:42h

Sasvim ocekivano, Chase Elliott je proglasen za najpopularnijeg vozaca 8. godinu za redom.

Slika

Boss

Poruka od Boss » sreda, 5. nov. 2025. u 09:19h

Talladega_500 piše:
utorak, 4. nov. 2025. u 23:34h
Pricas o egzibiciji ;)

Pisao sam o tome, potrazi na temi o zanimljivostima.

Slika

2019 hahahaha

pa ja sam te sada pitao otkud ja znam šta si ti pisao nekom 2019.

i nisi hteo reći japan a 3 godine se tamo vozila. non-championship pa? i all star race i clash su non-championship trke.
Talladega_500 piše:
utorak, 4. nov. 2025. u 23:34h

Ne, ne "niko" vec samo povrsni navijaci ili oni koji uopste ne prate odredjene serije. ;)
ti si rekao da su površni navijači oni koji ne prate drugu i treću ligu. besmislica. pa je ne pratim f2 i f3 ali sam ekspert za f1. tako postoje i eksperti koji prate samo cup seriju. pa u fudbalu isto. znači ko ne prati druge i treće lige on nije ekspert za premijer ligu? hahahaha
Talladega_500 piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 02:42h
Sasvim ocekivano, Chase Elliott je proglasen za najpopularnijeg vozaca 8. godinu za redom.
to sam baš hteo da pitam, na osnovu čega? samo jednom bio šampion, 21 pobedu samo...
neko ko ne prati nascar kad ga usporedi recimo sa loganom začudio bi se kako logano nije najpopularniji. 3 titule, 37 pobeda. ili larson, 2 titule, 32 pobede. kajl buš 2 titule, 63 pobede. o onom častainovom potezu iz igrice se više priča nego o eliotu u zadnje 3 godine. hamlin 60 pobeda.

Boss

Poruka od Boss » sreda, 5. nov. 2025. u 12:41h

AI odgovara:

Chase Elliott is so popular due to a combination of his racing pedigree, his on-track performance, and his personality. As the son of NASCAR Hall of Famer Bill Elliott, he benefits from name recognition and has continued to win championships, earning him the title of NASCAR Most Popular Driver for eight consecutive years, a nod to fan support and a testament to his appeal.

hahahaha
and has continued to win championships

kao i junior isto bio popularan jer je osvajao naslove :haha: hahahaha
junior od 2003-2017 most popular driver
eliot od 2018-2025 most popular driver

oboje zajedno imaju 1 titulu lol

pa nije ni čudo što je nascar 20 godina u qurcu lol

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 5. nov. 2025. u 14:06h

Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 09:33h
2019 hahahaha

i nisi hteo reći japan a 3 godine se tamo vozila. non-championship pa? i all star race i clash su non-championship trke.
Znaci ja nisam znao da su trke vozene u Japanu iako sam pre jos 6 godina pisao da su trke vozene u Japanu? hahahaha hahahaha hahahaha
ti si rekao da su površni navijači oni koji ne prate drugu i treću ligu. besmislica. pa je ne pratim f2 i f3 ali sam ekspert za f1. tako postoje i eksperti koji prate samo cup seriju. pa u fudbalu isto. znači ko ne prati druge i treće lige on nije ekspert za premijer ligu?
Povrsni navijaci su oni koji otvoreno kazu "ne secam se kada sam zadnji put gledao trku od pocetka do kraja, uhvatim samo par zadnjih krugova i highlights". Jel ti zvuci poznato? ;)

Druga stvar, ARCA-Truck-Xfinity-Cup su izuzetno povezane i zato je nemoguce biti "NASCAR ekspert", a pratiti samo jednu seriju. Ne samo vozaci vec i timovi. Koliko puta se desavalo da F1 vozac vozi neki vikend u F2 ili F3? Koliko puta se desavalo da neki igrac iz Premier lige svrati u Championship ili League One? Jel se u Formuli ikada desilo da neko "sweep the weekend" (pobedi F1, F2 i F3 trku istog vikenda) kao sto se desava u NASCAR-u?

Ne mogu da verujem da moram da ti crtam ovakve stvari kao da ih ne znas...
neko ko ne prati nascar kad ga usporedi recimo sa loganom začudio bi se kako logano nije najpopularniji. 3 titule, 37 pobeda. ili larson, 2 titule, 32 pobede. kajl buš 2 titule, 63 pobede. o onom častainovom potezu iz igrice se više priča nego o eliotu u zadnje 3 godine. hamlin 60 pobeda.

kao i junior isto bio popularan jer je osvajao naslove :haha: hahahaha junior od 2003-2017 most popular driver
eliot od 2018-2025 most popular driver

oboje zajedno imaju 1 titulu
Rezultati nemaju bas nikakve veze sa popularnoscu, valjda ti je to jasno na osnovu toga da je Elliott sada najpopularniji, a pre njega je bio Junior.

Kako neko ko navodno toliko prati Cup moze da se cudi zasto je Elliott popularan? :wtf: Toliko ljudi obozava Elliotta samo zato sto se preziva Elliott - dolazi iz NASCAR-ove dinastije. Zenski svet ga obozava zbog izgleda. Ljubitelji Chevroleta, koji su najbrojniji u NASCAR-u, ga obozavaju. Vozi cisto, ne pravi skandale, takodje je ono sta Amerikanci zovu "well spoken" - znaci nema nekih kontroverznih intervjua, zna sta treba reci pred kamerama. Relativno je uspesan vozac - nije najbolji, nije elita, ali isto relativno uspesan - osvojio je titulu, pobedi par trka u sezoni i uglavnom zavrsi u vrhu - sa izuzetkom one godine kada je propustio gomilu trka zbog povrede, nikada nije zavrsio izvan top 10 u poenima. Kada sve to saberes - jasno je zasto je toliko popularan. Ista stvar je vazila i za Dale Jr-a.

Boss

Poruka od Boss » sreda, 5. nov. 2025. u 19:04h

Talladega_500 piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 14:06h
Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 09:33h
2019 hahahaha

Znaci ja nisam znao da su trke vozene u Japanu iako sam pre jos 6 godina pisao da su trke vozene u Japanu? hahahaha hahahaha hahahaha

Rekao sam da nisi hteo reći a ne da nisi znao. Pobogu stavi naočare ako ne vidiš.
Talladega_500 piše:

ti si rekao da su površni navijači oni koji ne prate drugu i treću ligu. besmislica. pa je ne pratim f2 i f3 ali sam ekspert za f1. tako postoje i eksperti koji prate samo cup seriju. pa u fudbalu isto. znači ko ne prati druge i treće lige on nije ekspert za premijer ligu?
Povrsni navijaci su oni koji otvoreno kazu "ne secam se kada sam zadnji put gledao trku od pocetka do kraja, uhvatim samo par zadnjih krugova i highlights". Jel ti zvuci poznato? ;)

Prijatelju ne pričamo mi ovde o meni. Ja sam ti i rekao da ja nisam ekspert za Nascar i da nikad neću biti. Nego ti si u globalu rekao da svi koji ne prate drugu i treću ligu da su površni. Mislim jel se ti nekad zapitaš šta ti pričaš?

Nascar je nastao 1949
Xfinity je nastao 1982
Truck je nastao 1995

Kake veze imaju ove druge dve lige sa Nascarom? Kad su to feeder serije. I ne mora neko da ih prati da bi bio ekspert za Nascar.
Talladega_500 piše:

Rezultati nemaju bas nikakve veze sa popularnoscu, valjda ti je to jasno na osnovu toga da je Elliott sada najpopularniji, a pre njega je bio Junior.

Kako neko ko navodno toliko prati Cup moze da se cudi zasto je Elliott popularan? :wtf: Toliko ljudi obozava Elliotta samo zato sto se preziva Elliott - dolazi iz NASCAR-ove dinastije. Zenski svet ga obozava zbog izgleda. Ljubitelji Chevroleta, koji su najbrojniji u NASCAR-u, ga obozavaju. Vozi cisto, ne pravi skandale, takodje je ono sta Amerikanci zovu "well spoken" - znaci nema nekih kontroverznih intervjua, zna sta treba reci pred kamerama. Relativno je uspesan vozac - nije najbolji, nije elita, ali isto relativno uspesan - osvojio je titulu, pobedi par trka u sezoni i uglavnom zavrsi u vrhu - sa izuzetkom one godine kada je propustio gomilu trka zbog povrede, nikada nije zavrsio izvan top 10 u poenima. Kada sve to saberes - jasno je zasto je toliko popularan. Ista stvar je vazila i za Dale Jr-a.
da to i mislim da su oni popularni prvenstveno zbog njihovih očeva koji su bili popularni. Ali to je samo na osnovu nasledstva to nema veze sa sportskim rezultatima. Pa zašto Mik Šumaher sin najpopularnijeg vozača iz F1 nije ostao duže od 2 godine u F1? Ne da nije ostao nego nije ni pridobio te fanove koji su navijali za njegovog oca. Znači to me čudi jer u americi dovoljno je samo da si sin popularnog oca a rezultati su nebitni. A toliko boljih vozača trenutno ima.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 5. nov. 2025. u 19:48h

Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 19:18h
Rekao sam da nisi hteo reći a ne da nisi znao. Pobogu stavi naočare ako ne vidiš.
Sto bi pisao gde su vozene egzobicione trke? Pa NASCAR je imao egzibicione trke i u Australiji pa to nisam postavljao u tom komentaru (jesam pisao u sekciji zanimljivosti).
Ja sam ti i rekao da ja nisam ekspert za Nascar i da nikad neću biti. Nego ti si u globalu rekao da svi koji ne prate drugu i treću ligu da su površni. Mislim jel se ti nekad zapitaš šta ti pričaš?
Ne postoji ta osoba koja je ekspert za Cup, a da pri tom nista ne zna o Xfinity i Truck. To je u NASCAR svetu nemoguce - jer su u NASCAR-u sve to blisko povezano, ne samo serije vec i timovi i vozaci. Ne znam kako ti to covece nije jasno. Nije ovo Formula 1 gde vozac napusti F2, predje u F1 i onda je zavrsio sa F2 do kraja zivota. Kyle Busch spada u top 10 vozaca svih vremena i vec 20-ak godina paralelno vozi Cup, Xfinity i Truck, pa cak i Late Model, Sprint Cars i sta sve vec. I kako neko onda moze reci da je ekspert za njegovu Cup karijeru, ali ne zna bas nista sta je radio u ostalim serijama tokom godina? :wtf:
da to i mislim da su oni popularni prvenstveno zbog njihovih očeva koji su bili popularni. Ali to je samo na osnovu nasledstva to nema veze sa sportskim rezultatima. Pa zašto Mik Šumaher sin najpopularnijeg vozača iz F1 nije ostao duže od 2 godine u F1? Ne da nije ostao nego nije ni pridobio te fanove koji su navijali za njegovog oca. Znači to me čudi jer u americi dovoljno je samo da si sin popularnog oca a rezultati su nebitni. A toliko boljih vozača trenutno ima.
Nije dovoljno biti sam sin poznatog oca. Pa eto i Kerry Earnhardt je Daleov sin pa uopste nije popularan i opstao je jako kratko u Cup. Onda Kyle Petty, isto nikada nije bio popularan. Pa Larry Pearson, Steven Wallace, ma ima ih gomila. Sta-vise, od tih tatinih sinova, ovako napamet, jedino su Elliott, Earnhardt Jr, Buddy Baker i Davey Allison bili bas popularni.

Objasnio sam u prethodnom komentaru zbog cega je Elliott toliko popularan. To sto je sin legendarnog Bill Elliotta je jedan od razloga, ali nije jedini.
Znači to me čudi jer u americi dovoljno je samo da si sin popularnog oca a rezultati su nebitni. A toliko boljih vozača trenutno ima.
Malo mi je ironicno da ovo prica neko ko je "napustio" i Keselowskog i Larsona da mu omiljeni vozac bude Ross Chastain hehe. Neko ko je pobedio svega 6 trka u Cup karijeri, a ima 33 godine... Ocigledno je da ni tebi rezultati Chastaina nisu na prvom mestu kada si odlucio da ti bude omiljeni vozac, zar ne?

Boss

Poruka od Boss » sreda, 5. nov. 2025. u 20:10h

Talladega_500 piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 19:48h
Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 19:18h
Sto bi pisao gde su vozene egzobicione trke? Pa NASCAR je imao egzibicione trke i u Australiji pa to nisam postavljao u tom komentaru (jesam pisao u sekciji zanimljivosti).
pa i te trke su nascar trke. samo što se ne boduju.
Talladega_500 piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 19:48h

Malo mi je ironicno da ovo prica neko ko je "napustio" i Keselowskog i Larsona da mu omiljeni vozac bude Ross Chastain hehe. Neko ko je pobedio svega 6 trka u Cup karijeri, a ima 33 godine... Ocigledno je da ni tebi rezultati Chastaina nisu na prvom mestu kada si odlucio da ti bude omiljeni vozac, zar ne?
keslu jer je počeo da trabunja o politici a tome nije mesto u sportu. njega sam zbog toga precrtao za vijeke vijekova. larson je šampion znači to je to ja njega i dalje podržavam ali zanimljivije mi je da navijam za nekog ko još nije šampion. rekao sam da su hocevar i zilić isto perspektivni i da od njih najbolje tek sledi.
inače ja se nikad nisam priklanjao šampionima. kako u nascaru tako i u f1 uvek sam navijao za vozače koji nisu bili šampioni i onda ih ispratio do titule. jedino sam u motogp kad je markez već bio poznati šampion navijao ali on je kao i rosi. znači tu nema šta oni su kraljevi ostali su pijuni.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 5. nov. 2025. u 20:31h

Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 20:21h
inače ja se nikad nisam priklanjao šampionima.
Cemu onda cudjenje zasto ljudi vole Elliotta pored "toliko uspesnijih vozaca"?

Boss

Poruka od Boss » sreda, 5. nov. 2025. u 21:06h

Talladega_500 piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 20:31h
Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 20:21h
inače ja se nikad nisam priklanjao šampionima.
Cemu onda cudjenje zasto ljudi vole Elliotta pored "toliko uspesnijih vozaca"?
zato što to nije uobičajeno. većina navija za pobednike šampione.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 5. nov. 2025. u 21:11h

Vecina ljudi bira svoje omiljene vozace po karakteru, ne po sirovim rezultatima na stazi.

Meni su omiljeni vozaci bili prvo Kenseth, posle Blaney najvise zato sto su bili mirni i povuceni i nisu pricali mnogo, a takodje su vozili dosta cisto. To sto su bili uspesni u voznji je bio samo bonus.

Boss

Poruka od Boss » sreda, 5. nov. 2025. u 21:27h

Talladega_500 piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 21:11h
Vecina ljudi bira svoje omiljene vozace po karakteru, ne po sirovim rezultatima na stazi.

netačno. pa zašto je šumaher bio najpopularniji? on nije bio harizmatičan ali je bio najbolji.
Talladega_500 piše:

Meni su omiljeni vozaci bili prvo Kenseth, posle Blaney najvise zato sto su bili mirni i povuceni i nisu pricali mnogo, a takodje su vozili dosta cisto. To sto su bili uspesni u voznji je bio samo bonus.
ti si njih voleo jer su vozili za ford.
Talladega_500 piše:

Meni su omiljeni vozaci bili prvo Kenseth, najvise zato sto su bili mirni i povuceni i nisu pricali mnogo, a takodje su vozili dosta cisto.
hahahaha hahahaha hahahaha

[size=85] [/size]
posle ovoga kenset je dobio suspenziju mislim 2 trke. to nikad nisam video kod nekog drugog vozača.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 5. nov. 2025. u 22:06h

Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 21:33h
netačno. pa zašto je šumaher bio najpopularniji? on nije bio harizmatičan ali je bio najbolji.
Ne znam zasto je Schumacher bio najpopularniji jer ne pratim F1 dovoljno detaljno da znam. Pretpostavljam da i to sto je vozio za Ferrari igra veliku ulogu, ali ne mogu to tvrditi.

Ali znam zasto su oba Elliotta i oba Earnhardta bili najpopularniji - i nije bilo zbog rezultata.
ti si njih voleo jer su vozili za ford.
Meni je Kenseth bio omiljeni vozac i kada je vozio Toyotu za Gibbsa. ;)

A Blaney je vozio za Dodge u Trucks i Chevrolet i Toyotu u ARCA kada sam poceo da ga zapazam.
Boss piše:
sreda, 5. nov. 2025. u 21:33h
Cak i oni najmirniji vozaci imaju momenat kada im pukne film. Ali Kenseth je, uz Mark Martina, verovatno najcistiji vozac iz tog perioda. Da je kojim slucajem bio vise agresivan, verovatno bi osvojio jos koju titulu, ovako su ga gurali i udarali svako ko je stigao.

To sto se desilo na Martinsvillu je bio rezultat prljave voznje vozaca Penskea nekoliko sedmica za redom, ne samo Logana vec i Keselowskog. Kap koja je prolila casu je bilo kada ga je Keselowski slupao na Martinsville u momentu kada se borio za pobedu - nako sto mu je Logano uradio istu stvar par sedmica ranije.

Boss

Poruka od Boss » četvrtak, 6. nov. 2025. u 00:17h

Talladega_500 piše:

Meni su omiljeni vozaci bili prvo Kenseth, najvise zato sto su bili mirni i povuceni i nisu pricali mnogo, a takodje su vozili dosta cisto.
hahahaha hahahaha hahahaha

kenset najveći smećar napada sa leđa

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » četvrtak, 6. nov. 2025. u 01:19h

Jesi li uopste odgledao video do kraja?

Posto volis komenare sa youtube, evo jedan za tebe...

@carteradelman2004
I love what Bowyer said..."If you've managed to make Matt Kenseth, the calmest guy in the garage area that upset, you've done something bad. Take your beating and go home."

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » četvrtak, 6. nov. 2025. u 04:20h

Boss

Poruka od Boss » četvrtak, 6. nov. 2025. u 14:08h

Talladega_500 piše:
četvrtak, 6. nov. 2025. u 01:19h
Jesi li uopste odgledao video do kraja?

Posto volis komenare sa youtube, evo jedan za tebe...

@carteradelman2004
I love what Bowyer said..."If you've managed to make Matt Kenseth, the calmest guy in the garage area that upset, you've done something bad. Take your beating and go home."
i dalje kukavički sa leđa

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » četvrtak, 6. nov. 2025. u 14:24h

Nakon sto je Keselowski udario u Kensethov auto "sa ledja" u momentu kada je Kenseth vec skinuo sigurnosni pojas i na taj nacin ga mogao povrediti.

Ti izgleda zaboravljas koliko je Keselowski bio prljav vozac kroz vecinski deo svoje karijere. Pricas o kukavickim potezima, a Keselowski je tu vece prvo pokusao povrediti Kensetha autom, a onda je otisao u garazu sa autom, agresivno vozio i uradio burnout i na taj nacin rizikovao da povredi mnogo zaposlenih. Secam se te veceri kao da je juce bila... Nije Kenseth pukao tu vece bez razloga.

Odgovori

Povratak na „Nascar“