Evo proslo pola god i sve otislo u tri lepe

Pumpa se okrunila nacisto, dizne pocele da zezaju.
Jedan dan vracam se kuci nesto mi na ubrznju cekica, reko koji ti djavo, posle par sati da a ubacim u garažu mucak, radi na tri klipa ako ne i na dva, zatvaraj, zamenim jednu diznu radi sve super, sutradan ceo dan se vozio sve super, prilazim kuci opet ga cujem, isto sve, kad sam hteo da ga parkiram zakiva.
Kad sam pre nekoliko meseci uzeo polovne dizne i pumpu kaže mi drugar daj ako mislis da nesto nije ok da nosimo kod mog coveka da pogleda, reko ma jok.
Sve super do pre par dana, sreca sto svaki put bilo ispred kuce.
Odradio sam remont pumpe i dizni u Ljigu po preporuci drugara, upalio auto kao da nista nije bilo, lepo radi, prima gas super, ubrzava sve kako treba, bas sam zadovoljan kako auto radi, ukucao sam kodove i ako je on sam sebe podesio, nisam cuo da se sta promenilo u radu.
Sistem opran, tri dana sam sve moguce cevi punio benzinom, klinerom, vazduhom, rezervoar ko ogledalo koliko sam ga ocistio.
Kad sam zvao komisiju mehaničara i reko problem i da hocu da radim sve, prvo je pitao jel imas koga posto su ovde okolo svi prevaranti i nema ko se nije zalio, reko imam i garantuju za njega sto na kraju ispalo da je tacno.
Cena po dizni moze biti od 80-120 i pumpa ne znam od koliko do 420e, kod mene su bili prelivi i lezaj, valjda je to, zbog drugara je cena svega bila 500e.
Delfi sistem.