Poruka
od Talladega_500 » nedelja, 28. dec. 2025. u 01:14h
Moje neko misljenje na racun ovoga...
- Hamlin se nece psihicki oporaviti nakon gubitka ove sezone. Mislim da ce sledece godine imati bas losu sezonu (za njegove standarde). Doduse, sada ima jednu brigu manje u zivotu (nema vise tuzbe protiv NASCAR-a), tako da moze da se fokusira na trkanje.
- Davati vece sanse Zilischu nego recimo Loganu je smesno. Jeste Zilisch ogroman talenat, ali tek je rookie i trebace proci godine pre nego sto vidimo da li ce ispuniti ocekivanja. Previse talenata je propalo i/ili nije ispunilo ocekivanja.
- Buescher nastavlja da bude najpodcenjeniji vozac u Cup. Prosle godine je bio 9. po poenima i daju mu jednake sanse za titulu kao Berryju, Hocevaru i slicnima??? Sramota. Buescheru treba ta jedna zalutala pobeda da se plasira u playoff, onda ce u playoffu biti sila. Zadnje 2 godine ostajao je bez playoffa u finisu sezone zato sto je neka rupa zalutao do pobede (A. Dillon, Burton).
- McDowell zadnji na listi, isto sramota, posebno zato sto je McDowell prosle godine bio 22. u generalnom plasmanu.
- Staviti Nemecheka, McDowella, Jonesa u isti kos sa T. Dillonom, Wareom, Herbstom i slicnima je isto smesno.
- Staviti Larsona na 1. mesto je isto nezasluzeno. Jeste, aktuelni sampion, ali Larson 2025. sezone nije zasluzio titulu. Poslednja pobeda mu je bila jos u maju, u playoffu nije pobedio ni jednu trku sto se ni jednom sampionu nije desilo u zadnjih 20 godina. Takodje nije vodio ni mnogo krugova u celom 2025. playoffu.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.