sad nevezano ko je pobedio ali ovo za mene nisu trke. ona "S" (9 i 10) krivina pamtim kako su je pre prolazili a sada kao da sa traktorom idu
1:13:43

vidiš ja sam uvek više cenio kvalitet naspram kvantitetMarkedjani piše: ↑nedelja, 8. mar. 2026. u 11:47hbarem je bilo duplo više preticanja u odnosu na prethodnu godinu.

Šefovi ekipa Formule 1 nakon kaotičnog starta i početka utrke u Australiji dogovorili su se da će razmotriti tijek utrke u Kini idućeg vikenda i da će nakon toga raspraviti žele li predložiti FIA-i da uvede korekcije pravila već za iduću utrku u Japanu 29. ožujka.
Mišljenja o novim pravilima su podijeljena. Neki smatraju da je neizvjesnost oko punjenja i pražnjenja baterija dobra za utrkivanje, no većina vozača (20 od 22) ne voli ta pravila i smatra da unose previše umjetnog i neprirodnog u Formulu 1.
No svi se slažu je pravi razlog za uzbunu nekoliko za dlaku izbjegnutih nesreća u Melbourneu zbog velike razlike u brzini bolida po ravnoj stazi. Kad je u pitanju sigurnost vozača i publike FIA i F1 ekipe imaju mogućnost da promjene uvedu odmah.