Kupljena pre pešestinu godina, samo zato što MORAM da imam u kući bar jedan Ford. Kao što već svi vi znate
bez Fordaljke života nema. Ovaj je gabaritima bio skoro pa najmanji te je ostao u kući za
svakodnevno akanje. Što po šumi, što po pijaci, što po gradu, pecanju.....ma akanje classic.
Išlo to tako, akala se mala sve do momenta kad od Miše Pacova nisam sleteo u šumu i to za malo na prugu.....ja dobio
masnice, a moja mala životinjica se sva ugruvala.
Od tada se, u google mapama, to mesto zove "Banetova krivina" .... (piše sve u recenzijama na mapi
https://www.google.com/maps/place/Banet ... FQAw%3D%3D
Obzirom da sam je platio pešestinu zelenih, lomio se šta da radim. Duša mi nije dala
da je liferujem "niz potok"...*bem je u stau, kao da je živa, takav osećaj imam od kako sam je udomio. Bukvalno kućni ljubimac.
I tako rešim da je krpim malo po malo....sem limarskih i farbarskih radova, sve sam radio bukvalno sam i to na šajze kanalu bez dizalice.
No, malo po malo, mic po mic, deo po deo...kako prolazili meseci i godine, ja je lagano vraćao u život. Sad mi žao što nisam po neku fotku u toku radova napravio i postavljao na forum....bez veze. Valjda nisam imao živaca da me akaju Bole i Van....šta ja znam
Uglavnom, iskrpilo sedosta toga, te na sebi ima više Victor Reinz silikona i gips šrafova nego limarije i plastike
Od pre neki dan stavih i tablice, te se opet vratila gordo na "vreli asFalt"
Danas je fino oribao i napravio par fotki , pa reko ajd da je postavim kad je već "preživela" moje ludilo
Svašta sam izmenio na njoj i uteg'o je kao praćkicu i ako je matorka u poOdmaklim godinama.....

Kad budem u prilici, poslikaću i unutrašnjost

Dizne su mi propale, ulje na turbo-crevu, otiš`o mi zamajac *ebem li mu kevu -