2026. sezona
- Synyster
- Yankee
- Poruka: 16749
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2026. sezona

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Dying is easy - it's living that scares me to death.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Synyster
- Yankee
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Synyster
- Yankee
Priblizava se tacno godinu dana od kada je Kyle Larson pobedio trku.
Njegova poslednja pobeda je bila na Kansasu prosle godine, doduse Kansas je prosle godine bio na kalendaru u maju, dok je ove sezone narednog vikenda.
Tako da je to jedna od glavnih tema, posebno zato sto je ove sedmice Bristol, a tamo je pobedio zadnje 2 godine i generalno ima odlicnu istoriju.
Most laps led at Bristol in the NextGen era:
Kyle Larson - 946
Ty Gibbs - 440
Christopher Bell - 371
Denny Hamlin - 308
Chris Buescher - 187
Brad Keselowski - 143
Chase Briscoe - 127
Ryan Blaney - 101

Njegova poslednja pobeda je bila na Kansasu prosle godine, doduse Kansas je prosle godine bio na kalendaru u maju, dok je ove sezone narednog vikenda.
Tako da je to jedna od glavnih tema, posebno zato sto je ove sedmice Bristol, a tamo je pobedio zadnje 2 godine i generalno ima odlicnu istoriju.
Most laps led at Bristol in the NextGen era:
Kyle Larson - 946
Ty Gibbs - 440
Christopher Bell - 371
Denny Hamlin - 308
Chris Buescher - 187
Brad Keselowski - 143
Chase Briscoe - 127
Ryan Blaney - 101

- Boss
- Poruka: 4019
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
Zadnji Bristol najbolji od Ševija je bio Hocevar 7.
Mislim da Ford ovde ima dobre šanse, možda Keselowski uzme (prošli put završio 2.)
a favorit Tojota a ko bi
Mislim da Ford ovde ima dobre šanse, možda Keselowski uzme (prošli put završio 2.)
a favorit Tojota a ko bi
The two things that ultimately matter in racing are the stopwatch and the checkered flag. Everything else is opinion.
- Synyster
- Yankee
Stvarno ne znam zasto NASCAR ne stavi vise nocnih trka, cela atmosfera je daleko bolja nego trke tokom dana.
Ovog vikenda na Bristolu, i Truck i O'Reilly su nocne trke (pocinju u 6:30 veceras, odnosno sutra), ali Cup pocinje u 2 popodne u nedelju. Jesenja trka na Bristolu je nocna, ali ova proletnja je tokom dana. Ista prica i sledece sedmice na Kansasu - O'Reilly se vozi u 6 uvece u subotu, a Cup i 1 popodne u nedelju.
NASCAR barem sada nema konkurenciju iz NFL-a i NCAA, jer su sezone gotove, tako da bi definitivno voleo vise nocnih trka subotom uvece nego nedeljom popodnje.
Tako da, kao i svakog drugog vikenda, i uovog vikenda sam vise uzbudjen na Truck i O'Reilly nego za Cup.

Ovog vikenda na Bristolu, i Truck i O'Reilly su nocne trke (pocinju u 6:30 veceras, odnosno sutra), ali Cup pocinje u 2 popodne u nedelju. Jesenja trka na Bristolu je nocna, ali ova proletnja je tokom dana. Ista prica i sledece sedmice na Kansasu - O'Reilly se vozi u 6 uvece u subotu, a Cup i 1 popodne u nedelju.
NASCAR barem sada nema konkurenciju iz NFL-a i NCAA, jer su sezone gotove, tako da bi definitivno voleo vise nocnih trka subotom uvece nego nedeljom popodnje.
Tako da, kao i svakog drugog vikenda, i uovog vikenda sam vise uzbudjen na Truck i O'Reilly nego za Cup.

- Synyster
- Yankee
- Boss
- Poruka: 4019
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
zašto ali? valjda neko treba da misli i na nas evropljane. to je nama u 21:00 i traje do ponoći taman
iako ja tu stazu uopšte ne volim, tu puno prekida bude i spora je.
poslednja trka Cautions: 14 for 137 laps
a pogle vreme trke
Time of race: 3:48:10
skoro 4 sata
i bude caution 5 krugova pre kraja da se čovek zapita zašto je do tada gledao 3 i po sata kad ide restart
Average speed: 69.686 mph
112 km/h
karting ide brže
evo da ne bude da pričam bezveze
Superkarts: This category involves high-speed go-karts carrying powerful, 2-stroke, 250 cc engines that can deliver speeds of 150 mph or more. Superkarts are highly competitive and require skilled adult drivers, especially those aspiring for professional racing.
https://tampabaygp.com/blog/how-fast-are-go-karts/
go-karts>nascar bristol
2025 Bass Pro Shops Night Race Nascar Bristol Pole speed: 126.93 mph
Superkarts: Capable of 150 mph +
The two things that ultimately matter in racing are the stopwatch and the checkered flag. Everything else is opinion.