Izuzetno sam zadovoljan sa pratecom opremom koju sam dobio za 12.5k eur-a. Pre kupovine Focus-a, isao sam licno da gledam novi Renault Megane 3, Peugeot 308, gomilu polovnjaka, al kad sam ugledao i pre svega seo u 'novi' Focus znao sam da je to to i sta mi je ciniti! thumbup
AMBIENTE PAKET: Prednji i bocni AirBag-ovi za vozaca i suvozaca, servo volan podesiv po visini i dubini, IVD/ESP, ABS sa MBA, 4xDisk kocnice (samo Wagon),
Daljinsko centralno zakljucavanje (1 preklopni kljuc), kodirani kljuc (imobilajzer), Elektro prednji prozori, visinski podesivo sedište vozaca, trece stop svetlo,
15" celicne felne, deljiva zadnja sedišta (60:40), ležišta za krovne nosace, nivelacija farova, Radio/CD, 6 zvucnika, daljinske komande,
Elektro pomicni retrovizori sa integrisanim pokazivacima pravca, branici u boji vozila, spojler crne boje (za 3 i 5 vrata), zadnja svetla za maglu,
pokrivka i osvetljenje prtljažnika, dodatna 12V uticnica u prtljažniku (samo Wagon), kompaktni rezervni tocak, dodatna MP3 uticnica, dva naslona za glavu pozadi
ANNIVERSARY PAKET: AMBIENTE PAKET + Rucice vrata u boji vozila, manuelni klima uredaj, centralni naslon za glavu na zadnjem sedištu (ne za 3 vrata),
Elektro pomicni, grejani retrovizori sa integrisanim pokazivacima pravca, trip kompjuter, prednja sedišta sa osloncem za leda, vozacko sa manuelnim
podešavanjem u lumbalnom delu, hromirane unutrašnje rucice vrata, 4xDisk kocnice, prednja svetla za maglu, kožni volan sa 3 paoka, 16" celicne felne