Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav iz komšiluka

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
hrvoje xyz
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 29. avg. 2010. u 19:58h

Pozdrav iz komšiluka

Poruka od hrvoje xyz » nedelja, 29. avg. 2010. u 20:36h

Buduci da nemogu naci nijedan HR ford forum , koliko god to disturbing zvucalo , naletih na vas . Mislim uzeti focusa 2oo5+ dizela pa sam se dosao malo informirati .Gledao sam malo compacte i onu klasu ispod (punto , corsa) i nekako , buduci da je kod nas Ford dosta podcjenjen , upao mi je on buđetom i komentarima korisnika u oko . Jedino mi ova plastika unutra nije bas iz snova al eto, uvijek mogu uzeti e46 ~2000 god. i bit faca..do prvog servisa :D

Iinace vozim astru f 1.7d - nadam se ne jos dugo. mislim da na tom auto trenutno , ne racunavsi motor ocito , vise stvari ne radi nego radi..

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Pozdrav iz komšiluka

Poruka od dule0911 » nedelja, 29. avg. 2010. u 20:45h

Pozdrav i dobrodosao, a ime predpostavljam da ti je Hrvoje jer nisi napisao thumbsuph

Inace, hrvatski forum posvecen Fordu:
http://www.fordfanclub.com/forum/
Fiesta!!

Zile_Fordoman
Poruka: 7
Član foruma od: petak, 20. avg. 2010. u 20:10h

Poruka od Zile_Fordoman » nedelja, 29. avg. 2010. u 21:20h

Pozdav Hrvoje. Dobrodošao među najveće ljubitelje Forda u Srbiji. Moraću drugaru da pokažem šta si napisao jer je on zaluđenik za Opele. Tačnije, zaljubljen je u Opelove modele.

Za ADMINISTRATORA.
Takođe sam nov na ovom forumu i malo sam zbunjen što se tiče ubacivanje slika. Neka mi administrator pomogne ako negde zabrljam. HVALA ADMINISTRATORE!!! Pokušaću onako kako sam shvatio.

Slika
SlikaSlika

hrvoje xyz
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 29. avg. 2010. u 19:58h

Poruka od hrvoje xyz » nedelja, 29. avg. 2010. u 21:29h

dule0911 piše:Pozdrav i dobrodosao, a ime predpostavljam da ti je Hrvoje jer nisi napisao thumbsuph

Inace, hrvatski forum posvecen Fordu:
http://www.fordfanclub.com/forum/
Ne otvara mi tu stranicu?

rego sam se vec na jedan nas ford forum
i onda cekao da me autoriziraju

i jos cekam rulest

dda Hrvoje se zovem..Hrvoje from Hrvatska mrgreen

zdav Hrvoje. Dobrodošao među najveće ljubitelje Forda u Srbiji. Moraću drugaru da pokažem šta si napisao jer je on zaluđenik za Opele. Tačnije, zaljubljen je u Opelove modele.
lol...e pa ja samo losa iskustva s tim autima..tj svi moji u familiji isto,..poznanici..sad dal je to do tog sto ih tolko ima il sto ..

Zile_Fordoman
Poruka: 7
Član foruma od: petak, 20. avg. 2010. u 20:10h

Poruka od Zile_Fordoman » nedelja, 29. avg. 2010. u 21:43h

Haaaaa. Drago mi je što si se pokajao. Bog te vratio na pravi put automobilizma. :P Dobrodošao u Edenov-Ford Vrt. Mala šala.

Iskreno. Ne kontam zašto su ljudi toliko napaljeni na VW, Reno, Citroen itd...... Kad sa Fordom mogu isto zadovoljstvo da dobiju (u nekim slučajevima i više), za manje novaca. Želim ti sreću u potrazi. Ja sam našao Ford Mondea 2003 god. U Gia(full) opremi za 3900 evra.
SlikaSlika

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“