evo price:
Moja mama je umrla pocetkom ove godine , nakon duge i teske bolesti , u kojoj je moj stari bio uz nju do kraja....Nakon njene sahrane, stari je izgubio blago receno volju za zivotom.... u to vrijeme ja se sjecam kak je nekad pricao kak bi si on priustio neki stari auto da se vozika i brije na njega... nesto za dusu.. novaca i vremena nikad nije bilo... sestra i ja na fakultetu , stara bolesna i nikad nije to krenulo... kako je sestra zavrsila za profesoricu , zaposlila se, tako sam ja nasao par honorarnih poslova kao izbacivac i organizator glazbenih dogadjanja i jedno je dovelo drugom da smo s vremenom situacija se novcano smirila... odlucih tako , da ulozim svu svoju ustedjevinu u dar starom... i tako sam mu nasao nasred polja stari Taunus 17m P5... mojim novcima , pomocu , varenjem i slaganjem , stair je u roku tri mjeseca napravio taunusa u vozni auto , totalno se rijesio depresije i zaljubio u oldtimere...nakon toga smo nabavili Capri . al kako on ide kraju ,stari je poceo traziti nesto novo i zanimljivo... i nasao je.... u vrtu , medju rajcicama i paprikama nasao je ovo....
ovaj vikend ili u toku sljedeceg tjedna , nakon sto se rijese papiri , auto dolazi k nama na dovriste, na pranje , rastavljanje i lagano varenje popravljanje....
idu slike

Prvo dijelovi :
guma :

maska :

lajsne:

Malo motora:

Auto iz daleka :

od naprijed :

smece u unutrasnjosti :

Stari chekira bunker :

Stari strgao bocni opera window

Car VS. Nature :