Ovaj CD player, i 2 pionirova zvucnika... Slike zvucnika nemam, slikacu sutra...
Ford Fiesta
- Stefan148
-

- Poruka: 2521
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Ford Fiesta
Extra, registruj to i polako u sredjivanje!! A kad je sredis, da me provozas (ili da mi das da provozam
) da vidim kako ide fiesta mk2 sa tim 1,6 motorom
Nego, jel si se odlucio da li ces felne da stavljas (i kakve)?
Nego, jel si se odlucio da li ces felne da stavljas (i kakve)?
Fiesta!!
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Sub_Zero
- Poruka: 164
- Član foruma od: petak, 2. jan. 2009. u 21:49h
Hocu sigurno, kad budem imao para i kad nadjem neke sto mi se svidjaju... Nemam nista u planu kakav bi izgled mogao da bude...dule0911 piše:Nego, jel si se odlucio da li ces felne da stavljas (i kakve)?
Inace danas ubacena muzika, i namestene presvlake...

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Xex, konacno da sredish i to prekucavanje...
Srecno sa sredjivanjem, i samo polako
...
Ta Fiesta je kao zvucna kutija, iskoristi to
...
Srecno sa sredjivanjem, i samo polako
Ta Fiesta je kao zvucna kutija, iskoristi to
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Sub_Zero
Evo neke slike od malopre... Juce zaboravio, pored ova 2 Pionirova zvucnika, povezana su jos 2 (malo su losija od ovih ali sam podesio da se oni slabije cuju) koja su bila u vratima...

I jos jedan savet... Ova kutija je bila uz njega, tu je pre stajao kasetofon... Ja imam u planu da je izvadim, pa sam mislio da cujem Vase misljenje, ili mozda neki savet kako da je iskoristim (npr da se stavljaju diskovi i slicno)... Normalno ove kablove cu da sakrijem da se ne vide

I jos jedan savet... Ova kutija je bila uz njega, tu je pre stajao kasetofon... Ja imam u planu da je izvadim, pa sam mislio da cujem Vase misljenje, ili mozda neki savet kako da je iskoristim (npr da se stavljaju diskovi i slicno)... Normalno ove kablove cu da sakrijem da se ne vide

- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ja mislim da ti je najbolje da je izvadis, jer ti ovako nece mnogo koristiti jer je dosta nisko, samo ti mozda smeta... Ajd da imas tablu kao moja stara sto je bila da nema mesto za radio, onda bi je ostavio, ali ovako, mislim da mozes slobodno da je izvadis. 
Fiesta!!
- Stefan148
-

- Kontakt:
- Sub_Zero
Zbog toga bi je ja i izvadio... Posto dzabe stoji tu...dule0911 piše:Ja mislim da ti je najbolje da je izvadis, jer ti ovako nece mnogo koristiti jer je dosta nisko, samo ti mozda smeta... Ajd da imas tablu kao moja stara sto je bila da nema mesto za radio, onda bi je ostavio, ali ovako, mislim da mozes slobodno da je izvadis.
Mozda bi mi malo smetalo zbog menjaca kada se ubacuje u 1, 3 i 5?stefan148 piše:kod mene je stajao u tom dole delu i nije bilo nikakvih problema.

- Stefan148
-

- Kontakt:
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21679
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ja vise volim kad je mesto za HU nisko dole... zbog radoznalih ociju prolaznika 
Sta ti je sa krilom ?
Vidim da je u maleru sa bojom
Sta ti je sa krilom ?
Vidim da je u maleru sa bojom

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Sub_Zero
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Ostavi to! nemoj vaditi, lepshe tako izgleda nego bez (bez je jadno, odma se setim yuga) uradi neke police male kao shto je na MK 3

Operi kopmlet auto! sve u detalj! da nema nigde prashine-zemlje, ja sam moju prao svaki dan-dva, eo u sad sa drugom vec 2 dana peremo audija, od 10h do 24h !!!

Operi kopmlet auto! sve u detalj! da nema nigde prashine-zemlje, ja sam moju prao svaki dan-dva, eo u sad sa drugom vec 2 dana peremo audija, od 10h do 24h !!!

- Sub_Zero
To
Samo cu da ubacim neku ivericu i napravicu 2 pregrade i dole mi ostaje jos prostora 

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Vidi da odradish poliesterom preko iverice (ili chega vec) da lepshe izgleda! (iverica je ruzna) 

- Sub_Zero
Danas bio na tehnickom i ukucavanju brojeva... To zavrsio, sutra uzimam novu saobracajnu, tablice i onda krece ludilo 

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
...
Znaci sad cemo te vidjati i na okupljanjima
...
Znaci sad cemo te vidjati i na okupljanjima
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Sub_Zero
- Sub_Zero
- Stefan148
-

- Kontakt:
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21679
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Furaj polusintetiku 10w40... knjigica kaže 5w30 ili 10w30 sintetiku ali ne bih ti preporučio... nije ti više nov auto
Marku ulja od 3 gore navedene.
Marku ulja od 3 gore navedene.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Nidza
- Poruka: 34
- Član foruma od: četvrtak, 16. apr. 2009. u 16:30h
Da se i ja nadovezem na tu ivericu.Sub_Zero piše:ToSamo cu da ubacim neku ivericu i napravicu 2 pregrade i dole mi ostaje jos prostora
ili jos bolje da uzmes tanji medijapan, (mislim da iverice nema u tanjim plocama, ili se tesko nalazi), da ti ne bi sama konstrukcija zauzimala mnogo mesta. Ako te jos nesto bude interesovalo oko tih stolarskih materijala slobodno pitaj.