Ti si moj zemljakStefan_focus piše:Pa ja sam rodjen u Gnjilanu ali '99 doso u Nis, ali i dalje se vodim u Gnjilanskom sup-u.... Inace table sam dobio za 1 dan

Ti si moj zemljakStefan_focus piše:Pa ja sam rodjen u Gnjilanu ali '99 doso u Nis, ali i dalje se vodim u Gnjilanskom sup-u.... Inace table sam dobio za 1 dan
Hvala brate. Pozdravpaun1 piše:Ti si moj zemljakStefan_focus piše:Pa ja sam rodjen u Gnjilanu ali '99 doso u Nis, ali i dalje se vodim u Gnjilanskom sup-u.... Inace table sam dobio za 1 dan... Inace fokus je extra,nemam reci,svaka cast za auto..
DJani kako je krenulo bice poslushan tvoj predlog, ali da ne spamujemo decku temu. A auto stvarno prelepo izgleda + enterijer mu je sasvim uredan.Markedjani piše:Ja znam,ja se razumem![]()
thumbup
Samo sedam?Stefan_focus piše:Ako cipujem najvise mogu dobiti 7 konja jer motor nema turbinu,
Ne kosta bzv 300e... veruj miStefan_focus piše:Ma evo naso sam nesto ako 15 konja vise i 20 Nm ali 300evrica to zadovoljstvo:)
Hvala hvala, imam u planu jos nesto da doradim (svetlosne grupe- angel eye i tome slicno )Batashonn piše:Opasan Fokusčić, nema šta..samo ga zatamni skroz i ne bi ja tu ništa dirao da mene pitaš, sve mu je taman thumbup
Mogu da se nadju kod Sime iz Mojsinja ili u prodavnici u Rakovici,neznam kako se zvase covek ali je rodom iz ovog krajaJames_Nis piše:Stefane, ja završavam još malo mog Focusa, pa da se nađemo kad si u Nišu da razmenimo iskustva. Reci mi, mogu li da se nađu žmigavci (ovi iz prednjeg branika) bele boje?
Vazi, samo je pitanje da li cu moci da dodjem kolima, jer mi je problem zbog letnjih guma i neresene boce za klimu.Djomla piše:Ako moze iscimajte i mene da se ubacim, bas me zaniam uporedo kakvi su!
Videcu da to resim kad dodjem do prvih para, jer sam dekintiran - totalno. Javi mi na pm za detalje, (ja sam uglavnom tu - Divin, Stara Srbija... :DDD)Stefan_focus piše:Mogu da se nadju. Dolaziim u cetvrtak pa videcemo se... Mozes naruciti preko ebay-a a moze se ovde kupiti ali ne isplati se... 5600dinara ti kostaju prednji zmigavci, preko ebay-a mozes naci komplet za 25 eura + 15 transport i oko 10 eura usluga ( u zavisnosti koga nadjes da ti poruci) uz ovaj komplet dobijas i bocne zmigavce naravno bele. Ja cu to da porucim samo crne...