Gde ste rođaci!
- Desmo
- Poruka: 32
- Član foruma od: ponedeljak, 20. dec. 2010. u 02:36h
Gde ste rođaci!
Ćao svima!
Kao prvo želim da pozdravim moju novo otkrivenu familiju! Mene je sunce obasjalo kada sam otkrila ovaj forum. Hvala što postojite!
Ja sam Ceca, trenutno živim u Čačku. Gajim ogromnu ljubav prema Fordovima, posebno Taunusima '70-'75, a nisam imuna i na sve ostale napuštene starudije koje se kriju po parkinzima i voćnjacima širom Srbije. Isto tako nemam ništa ni protiv svih ostalih četvorotočkaša i dvotočkaša što se kotrljaju našom planetom. thumbup
Lično posedujem 2 Ford Taunusa, od kojih 1 restauriram već stooooooo godina -> '71 GT 2000 V6, ali ne odustajem, provozaću ga kad-tad, a drugi osim što krasi naše dvorište, možda posluži i za delove -> '70 XL 2000 V6.
Tako da mi je veoma dobro došla vaša pomoć, razmena iskustava oko raznih dilema i problematika, nabavke delova itd. Nadam se da me nećete ostaviti na cedilu.
Pozdrav!
Kao prvo želim da pozdravim moju novo otkrivenu familiju! Mene je sunce obasjalo kada sam otkrila ovaj forum. Hvala što postojite!
Ja sam Ceca, trenutno živim u Čačku. Gajim ogromnu ljubav prema Fordovima, posebno Taunusima '70-'75, a nisam imuna i na sve ostale napuštene starudije koje se kriju po parkinzima i voćnjacima širom Srbije. Isto tako nemam ništa ni protiv svih ostalih četvorotočkaša i dvotočkaša što se kotrljaju našom planetom. thumbup
Lično posedujem 2 Ford Taunusa, od kojih 1 restauriram već stooooooo godina -> '71 GT 2000 V6, ali ne odustajem, provozaću ga kad-tad, a drugi osim što krasi naše dvorište, možda posluži i za delove -> '70 XL 2000 V6.
Tako da mi je veoma dobro došla vaša pomoć, razmena iskustava oko raznih dilema i problematika, nabavke delova itd. Nadam se da me nećete ostaviti na cedilu.
Pozdrav!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Gde ste rođaci!
Pozdrav i dobrodošla. thumbup
Drago nam je što si se priključila forumu, a tvoja vozila obavezno predstavi u delu foruma Automobili članova.
Drago nam je što si se priključila forumu, a tvoja vozila obavezno predstavi u delu foruma Automobili članova.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
pozdrav i dobro dosla

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
dobrodosla ... 

- Desmo
- Poruka: 32
- Član foruma od: ponedeljak, 20. dec. 2010. u 02:36h

hvala, hvala na dobrodošlici! Stavljam slike i par slova čim stignem..
- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h