Ja ne znam da li sam za 3 eura trazio 300 ks? Nisam ni za 1000eur trazio 50ks,a kamoli 300, za 3. Konstatacija je bezveze i nisi pročitao šta pišem(o). Izduv je osnova od koje smo krenuli u ovom trenutku i ja ne očekujem ništa spektakularno a još manje da uložim 3 eur u isto. I kao što rekoh,uvek neko spominje novac. Ne gradimo kuću,aman ljudi, ako ništa pogledaj moj post od početka precizno i imaš odgovore na sve.
ne znam i odakle ideja da će na ulici nešto da se radi i odakle da ću sam da radim. Čekam još neko da se javi da ne držim venturi plin na ovom projektu i tema će biti kompletna

Eh da, a ako ovako pospan dobro gledam na madjarskom sajtu cena novog vems-a je 450 eur.I nije problem otići u majarsku ili negde kada budem dotle otišao ako nešto želim i smatram da mi treba. Tako će i biti za svaki deo koji mislim da mi je najbolja opcija. Pre neki dan sam uspeo da iskopam touch screen controler za coolere sa senzorima za komp i pošto u BG nije bilo više, upravo sam u Mađarskoj naručio i dobio, a bilo je neophodno da čak i podmititi mađara da mi sačuva deo i ostavi ga na odgovarajućem mestu u Budimpešti. A spravice je super, možda bi našla mesto i u kolima kao pokazivač temperature različitih delova

Inače, na konto priče, baš mi se večeras na rep nakačio neki bmw 320 e36 i po mojoj proceni još jedna 325 kockica sa kilo intelektualaca unutra. Narod je podivljao totalno . Valjda božić

I još nešto da dodam za one koji se brinu. Neću ništa da radim dok sve neophodne delove ne budem imao na gomili,ispred sebe. Nit mi je hitno,niti neophodno. Kad sve bude tu,i ovkako i onako će se pojaviti neki problem. Večeras je mogao stvarno i da bude. Ušao sam samo na minut u radnju i pokušali su da mi ukradu navigaciju iz kola. Srećom, sve je ispalo ok i nema opuštanja ni za minut. Sve vredno nosite sa sobom,makar i na kratko.