Evo da se ja predstavim u ovoj temi.Pored svog forda caprija mk2 hobi mi je i motociklizam gde sam malo vise lud nego u fordovima

hajde malo vi dalje :
moze i neka fotka slobodno...Pozdrav i pratim
Moderator: ace1
isti osecaj imam i ja....Taunus 17m piše:imam osecaj da cu pre svega zavrsiti taj sasioni deo
sto ne volje?? e koje god ti ta cbr 600f???nesto skoro sam ja gledao da kupim slicno zimuszx3 piše:Evo i ja sam bio motociklista. Počeo sam sa APN 6, kasnije kupio Suzuki GN 125, i do poskupljenja registracije sam vozio Hondu CBR 600 F koju sad prodajem. Na skupove sam išao dosta retko zbog posla, a i od Suzukija do Honde sam dosta pauzirao pa sam se nekako udaljio od tog sveta, ostala su samo lepa sećanja i želje, ali ne i volje za motorima.
Jel to onaj model što ima rezervoar dole, a ono što izgleda kao rezervoar je ustvari mesto za kacigu?Taunus 17m piše:Nisam ni ja u nekim motorima tacnije brzincima , nezgodan mi je polozaj sedenja , vise sam za neku Super Moto kategoriju , pozicija sedenja daleko bolja za ledja i ruke , a performanse solidne , lezanje u krivinama odlicno a agregati cesto trajniji od trkalica.
E sad gilera je mali motoric od 125 ccm ,razlog iz kog sam ga uzeo raditi jeste moja ljubav prema vracanju starog sjaja razno raznim krsinama .
A ovo je kako sam ga nazvao "Krsina" projekt.
Ovako je izgledao kada sam ga doneo iz Beograda , u izuzetno losem stanju , udaren , izgreban , polurastavljen.
Na apriliji af1 125 stoji i akumulator tuTaunus 17m piše:Jok , rezervoar na ovom modelu su u stvari 2 rezervoara , jedan za ulje drugi za benzin.
Ne znam na koji model mislis da je rezervoar ispod a kad se podigne ovaj dobije se mesto za kacigu.
Pazi, davno to beše kad sam gledao emisiju u kojoj su prikazali motor. Sećam se da tamo gde bi trebalo da je rez. kad se otvori ima mesto za kacigu, a gorivo se utače sa boka ( ne znam dal s leve ili desne strane ). Kako god bilo, to je taj motor, čim mu se na mestu standardnom za reervoar nalazi box za kaciguTaunus 17m piše:Jok , rezervoar na ovom modelu su u stvari 2 rezervoara , jedan za ulje drugi za benzin.
Ne znam na koji model mislis da je rezervoar ispod a kad se podigne ovaj dobije se mesto za kacigu.