Artic piše:Iz iskustva te dizne drže samo 330 k.s., blok motora drži samo 350. Ako želiš više, moraš da staviš blok i dizne od RS-a. Tako da ti si blizu maksimuma za taj blok.
Neka ti lepo i dugo služi!
Hvala ti, nego jesi ti zadovoljan sa svojim ?
Artic piše:Iz iskustva te dizne drže samo 330 k.s., blok motora drži samo 350. Ako želiš više, moraš da staviš blok i dizne od RS-a. Tako da ti si blizu maksimuma za taj blok.
Neka ti lepo i dugo služi!
Ja sam zadovoljan svojim autom. Ne troši ulja uopšte, ali ja u glavnom ga koristim kao porodični, pošto za trkačku vožnju on nije zgodan, jbt težak je kao tank t-34 :-Drobertst piše:RS ima samo plazma coating ostalo je isto jer smo premjeravali
Glavna razlika po meni je sta RS ima veci hladnjak ulja i ne dolazi do pregrijanja.
Ford je priznao da na ST-u druge generacije je bilo problem sa pucanjem bloka cak i na seriskim autima, i da je na ST-u kao mom to rijeseno.Rijeseno je da su stavili veci hladnjak ulja i nista vise i do duplo veci, RS ima jos dva-tri rebra vise i fizicki to je sve.
Uglavnom to su vise manje odlicni motori.
Moj cak ne trosi niti kapi ulja, koliko kolega trosi tvoj ?
Artic piše:Ja sam zadovoljan svojim autom. Ne troši ulja uopšte, ali ja u glavnom ga koristim kao porodični, pošto za trkačku vožnju on nije zgodan, jbt težak je kao tank t-34 :-Drobertst piše:RS ima samo plazma coating ostalo je isto jer smo premjeravali
Glavna razlika po meni je sta RS ima veci hladnjak ulja i ne dolazi do pregrijanja.
Ford je priznao da na ST-u druge generacije je bilo problem sa pucanjem bloka cak i na seriskim autima, i da je na ST-u kao mom to rijeseno.Rijeseno je da su stavili veci hladnjak ulja i nista vise i do duplo veci, RS ima jos dva-tri rebra vise i fizicki to je sve.
Uglavnom to su vise manje odlicni motori.
Moj cak ne trosi niti kapi ulja, koliko kolega trosi tvoj ?
To lepo osetiš po krivinama i u zimi na snegu i ledu. Za trkačku vožnju imam drugi auto.
Šta se tiče hladnjaka ulja, ja nisam menjao i primetio sam prošle godine, kad vožiš na autoputu sa brzinom više od 150 km/s sa spoljašnim temperaturom više od +30, temperatura ulja raste i ide desno od centra po satovima. Za 15 min dolazi do 105-110 stepeni.
Tako da moram i ja ga menjam zajedo sa interkulerom, pošto u Rusiji nisam imao taj problem, tama je hladnije i nema putova