Kupljen u aprilu prosle godine. Odmah po kupovini, problem sa nedovoljnim pritiskom ulja u leru kad je motor dobro zagrejan. Problem je u onom "kolenu" u karteru koje se nalazi na cevi uljne pumpe (ako koga isto bude mucilo, a ovde je bilo par slucajeva). To je sredjeno i vise nema nikakvih problema (bar za sada). Uvezen je iz Italije sa "magicnih" 137.000km (procitao sam jos jedan post gde je uvezen sa istom kilometrazom), tako da... Ko zna koliko je stvarno presao. Mene je do sada dobro sluzio, ruku na srce. Potrosnju sam spustao i ispod 4.3l/100km a jos uvek ni jednom nije presao 6l/100km. Uglavnom vozim na polu-otvorenom putu (izmedju dva "grada") i nesto malo gradske voznje.
Promenjen je i prednji levi lezaj i majstor kaze da je bas utegnut (kad ga provozao). To je sve sto se tice "vanrednih" situacija.
Od pre par dana sam u problemima pa se malo informisem. Razlog: ne moze u rikverc. Ni ugasen, ni upaljen, nikako. Sve ostale brzine rade bez problema. Nista ne zapinje, nikad se nije culo ono "grebanje" pri promeni brzine. Cekam subotu da idem majstoru jer sam nisam u mogucnosti da nesto prekontrolisem kako treba. Ko je radio oko toga, zna koliko je zapetljano

Zabrinut sam jer ne znam koliko ce me to "oprziti", ali sta se moze. Da napomenem, jednom mi se desilo da, nakon sto sam vozio nesto brze (u petoj), imao sam mali problem sa izbacivanjem iz iste i kad sam povukao malo jace, izbacilo je. Mesec dana bez problema i u utorak se naslonim na gas i preteram (195km/h) i na tome se zavrsilo. Stigao na odrediste, parkirao (napred), sve OK. Krenem kuci, probam u rikverc, neceeee. Probam ponovo, nece. Malo ga u prvoj navucem na trotoar da me "odbije" i tako izadjem sa parkinga i od tada vozim samo napred. Do subote... A videcemo sta ce tada biti

Slike cu okaciti malo kasnije